Komentara: 4
Pregleda: 16401
Foto

Poliklinika "Zdravo med" proširila radni prostor

16.12.2017. u 13:54h
Sponzorisani sadržaj
Sinoć je svečano otvoren proširen poslovni prostor Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika "Zdravo med". Na oko 150 kvadratnih metara, prostiru se četiri nove ordinacije, učionica za obuku pružanja prve pomoći i operaciona sala, a samim time i nove vrste usluga koje pruža ova zdravstvena ustanova.
Poliklinika "Zdravo med" proširila radni prostor

Poliklinika "Zdravo med" osnovana je 2015. godine kao privatna lekarska praksa, koja je svoju delatnost najpre usredsredila na pružanje klasičnih preventivnih pregleda. Međutim, vrednim radom, trudom i iskustvom zaposlenih, poliklinika se brzo razvijala, te je u maju ove godine prerasla u Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika.

- To podrazumeva jedan viši nivo i proširenje paltete usluga koje smo kao poliklinika mogli da pružamo. Kao poliklinika, više smo bili orijentisani prema klasičnoj preventivnoj delatnosti, ali smo ubrzo shvatili da su se stvorili uslovi da prerastemo u zdravstvenu ustanovu, koja danas pruža preventivne usluge za službu medicine rada, zaštitu zaposlenih, ali i svih drugih kojima su potrebne usluge ovog tipa. To su recimo pregledi radi dobijanja ili produženja vozačke dozvole, pregledi kada je u pitanju nošenje oružja, a kada je reč o firmama, pružamo razne periodične i ciljane sistematske preglede, zatim preglede sportista i mnoge druge - rekao je dr Rodoljub Đurić, ispred Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika "Zdravo med" i dodao da osim ovih, "Zdravo med" pruža i obuku zaposlenih iz oblasti prve pomoći i pružanja samozaštite na radnom mestu i u radnim organizacijama.

Poliklinika "Zdravo med" proširila radni prostor

Prošle 2016. godine, "Zdravo med" je kao poliklinika pružao više od 2.700 preventivnih pregleda i 2.200 klasičnih kurativnih usluga. Ove godine, kao Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika, pruža oko 4.000 preventivnih usluga i 2.700 kurativnih usluga iz klasične polikliničke delatnosti. Prema rečima dr Đurića, s rastom i razvojem ove zdravstvene ustanove, postalo je jasno da bi postojeće prostorije trebalo proširiti, kako bi se stekli komforniji uslovi za rad zaposlenih, kao i za pacijente, odnosno korisnike njihovih usluga.

- Pružila nam se prilika da, u nastavku našeg poslovnog prostora, osposobimo za rad oko 150 kvadrata novog prostora, što smo i uradili. Sada imamo četiri nove ordinacije, učionicu za obuku iz prve pomoći i jednu operacionu salu, koju još nismo u potpunosti završili, jer smo radili brzo želeći da sve bude gotovo uoči božičnih i novogodišnjih praznika. Međutim, ona takođe postoji i za kratko vreme očekujemo da bude u funkciji i da započne sa radom. Zadovoljni smo što smo se danas okupili u ovakvom broju i što jedna mala ustanova, koja postoji svega dve i po godine, ide lepo svojim putem razvoja i lagano zauzima svoje mesto među zdravstvenim ustanovama ovog grada - istakao je dr Đurić.

Poliklinika "Zdravo med" proširila radni prostor

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "Zdravo Med" pruža usluge centra za hipertenziju, medicine rada, sportske medicina, plazma terapije, test opterećenja srca, rehabilitaciju uz najsavremenije chattanoga aparate, trajne epilacije SHR metodom, kao i estetske dermatologije, terapije bola, endoskopske i gastroenterološke dijagnostike uz anesteziju i male hirurške intervencije.

Poliklinika "Zdravo med" proširila radni prostor

Osim ovih, pacijentima su na raspolaganju i konsultantske  usluge, ORL, oftalmolozi, psiholozi, kardiolozi, endokrinolozi, pedijatri, urolozi, reumatolozi, dermatolozi, dečiji i vaskularni hirurzi, pulmoloti, nefrolozi, nutricionisti-dijetetičari, homeopate, onkolozi, laboratorijske usluge i usluge ultrazvučne dijagnostike.

"Zdravo Med" se nalazi na adresi Vuka Karadžića 19, a svoj pregled možete da zakažete na telefone 024/55-99-50 i 063/718-66-64.

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje proširenog objekta "Zdravo med" Otvaranje proširenog objekta "Zdravo med" Otvaranje proširenog objekta "Zdravo med" Otvaranje proširenog objekta "Zdravo med" Otvaranje proširenog objekta "Zdravo med" Otvaranje proširenog objekta "Zdravo med" Otvaranje proširenog objekta "Zdravo med" Otvaranje proširenog objekta "Zdravo med"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 16401
Povezane teme

dr rodoljub đurić

zdravo med

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.