Komentara: 0
Pregleda: 3403

Poklonite dragoj osobi pravu "Zimsku bajku"

18.12.2019. u 14:00h
Sponzorisani sadržaj
Ukoliko još niste odabrali idealan poklon za predstojeće praznike, obradujte sebi dragu osobu poklon vaučerom velnes centra hotela "Galleria" i darujte joj pravu "Zimsku bajku" već od 990 dinara.
Poklonite dragoj osobi pravu "Zimsku bajku"

Dolazi zima i pravo je vreme da se ugrejete toplom čokoladom, ali na jedan potpuno drugačiji i opuštajući način. Velnes (wellness) centar hotela "Galleria" i ove godine je pripremio za vas "Winter story" pakete, kako biste ojačali organizam i napunili telo energijom za predstojeće hladne dane.

U ponudi su tri opuštajuća i slatka tretmana, odnosno "Winter relax" masaža sa toplom čokoladom u trajanju od 45 minuta, "Winter relax" masaža sa toplim etarskim uljima narandže, cimeta i vanile, takođe u trajanju od 45 minuta, a za potpuno uživanje iz Velnes centra preporučuju jednočasovnu "Gorko-slatku senzaciju".

- Prvih 15 minuta se radi piling tela sa čokoladom, kafom i vanilom, a potom sledi 45 minuta opuštajuće masaže sa toplom čokoladom. Nakon tretmana, gostima je na raspolaganju i topli napitak, kafa ili topla čokolada po izboru - poručuju iz Velnes centra hotela "Galleria".

Za one koji nešto manje vole čokoladu, Velnes centar pripremio je i "Winter refresh" tretman lica sa parafinskim pakovanjem ruku u trajanju od 40 minuta.

Cene paketa su snižene, te je poklon vaučere moguće kupiti već od 990 dinara. Akcija traje do 15. januara naredne godine, a vama ostaje da izaberete idealan tretman i uživate u "Zimskoj bajci".

Za više informacija i rezervacije možete pozvati na broj telefona 024/647-266.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3403
Povezane teme

hotel galleria

galleria welness

wellnes

velnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.