Komentara: 1
Pregleda: 3967

Poklonite dragoj osobi pravu "zimsku bajku"

05.12.2018. u 12:25h
Sponzorisani sadržaj
Ukoliko još niste odabrali idealan poklon za predstojeće praznike, obradujte sebi dragu osobu poklon vaučerom Wellness centra Hotela "Galleria" i darujte joj pravu "zimsku bajku".
Poklonite dragoj osobi pravu "zimsku bajku"

Dolazi zima i pravo je vreme da se ugrejete toplom čokoladom, ali na jedan potpuno nov i opuštajući način. Wellness centar Hotela "Galleria" i ove godine je pripremio za vas "Winter story" pakete, kako biste ojačali organizam i napunili svoje telo energijom za predstojeće hladne dane.

U ponudi su tri opuštajuća i slatka tretmana, odnosno "Winter relax" masaža sa toplom čokoladom u trajanju od 45 minuta, "Winter relax" masaža sa toplim etarskim uljima narandže, cimeta i vanile, takođe u trajanju od 45 minuta, a za potpuno uživanje iz Wellness centra preporučuju jednočasovnu "Gorko-slatku senzaciju".

- Prvih 15 minuta radi se piling tela sa čokoladom, kafom i vanilom, a potom sledi 45 minuta opuštajuće masaže sa toplom čokoladom. Nakon tretmana, gostima je na raspolaganju i topli napitak, kafa ili topla čokolada po izboru - poručuju iz Wellness centra.

Za one koji nešto manje vole čokoladu, Wellness centar pripremio je "Winter refresh" tretman lica sa parafinskim pakovanjem ruku u trajanju od 45 minuta.

Cene paketa su snižene, te je za "Winter relax" masažu sa toplom čokoladom potrebno izdvojiti 2.200 dinara, "Winter relax" masažu sa toplim etarskim uljima narandže, cimeta i vanile 1.900 dinara, "Winter refresh" tretman lica sa parafinskim pakovanjem ruku 2.400 dinara, a za "Gorko-slatku senzaciju" 2.600 dinara. Bilo koji od navedenih paketa, može da se kupi i kao poklon vaučer, kojim ćete obradovati sebi dragu osobu za predstojeće praznike.

Akcija traje do 15. januara naredne godine, a vama ostaje da izaberete idealan tretman i uživate u "zimskoj bajci".

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3967
Povezane teme

masaža

hotel galleria

galleria welness

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.