Komentara: 3
Pregleda: 5392

"Perfect Vision" poklanja preoperativne preglede

21.12.2017. u 13:03h
Sponzorisani sadržaj
Ukoliko Vam je potrebna operacija katarakte ili želite da se trajno oslobodite nošenja naočara laserskim skidanjem dioptrije, Očni centar "Perfect Vision" Kuće zdravlja poklanja četiri preoperativna pregleda, te je ovo idealna prilika da se za predstojeću operaciju pripremite besplatno.
"Perfect Vision" poklanja preoperativne preglede

Kataraktu je moguće ukloniti isključivo operacijom sa ugradnjom intraokularnog sočiva koje preuzima funkciju prirodnog sočiva i ostaje trajno u oku. Operacija se vrši u kapljičnoj anesteziji, bez injekcija i šavova. Traje 10 do 15 minuta, bezbolna je i sigurna za pacijenta. Odmah nakon operacije dolazi do poboljšanja vida, dok se stabilizacija očekuje za nekoliko dana.

Važno je naglasiti da što se katarakta operiše u ranijoj fazi, sa pojavom prvih smetnji, operacija je bezbednija i oporavak brži.

Lasersko skidanje dioptrije je jedna od najbolje prihvaćenih i najuspešnijih intervencija na ljudskom telu, kojoj se podvrgnulo preko 50 miliona ljudi širom sveta. Učestalost komplikacija je manja od 1 odsto, što ovu intervenciju čini sigurnijom od nošenja kontaktnih sočiva.

"Perfect Vision" poklanja preoperativne preglede

Pregled za lasersko skidanje dioptrije

Intervencija traje 10 minuta, zahvaljujući kapljičnoj anesteziji potpuno je bezbolna, a poboljšanje vida je uočljivo odmah po završetku intervencije. Kroz nekoliko dana, postiže se stabilan vid i pacijenti se mogu vratiti uobičajenim životnim aktivnostima.

Lasersko skidanje dioptrije se preporučuje osobama od 20 do 45-50 godina, čija dioptrija je u okvirima od -10.0 do +5.0 (i astigmatizam do +/-5.0). Kandidati za operaciju sa ugradnjom intraokularnih sočiva su osobe kojima je dijagnostikovana katarakta ili osobe starije od 40-45 godina koje nemaju kataraktu, ali ne žele da nose naočare za blizu i daleko.

Pre svake operacije, neophodno je izvršiti preoperativni pregled sa dodatnim dijagnostičkim snimanjima, da bi se dobile sve potrebne informacije za operaciju. Nijedan segment pregleda nije bolan, niti štetan za oko.

"Perfect Vision" poklanja preoperativne preglede

Pregled za operaciju katarakte

Povodom predstojećih praznika, očni centar "Perfect Vision" Kuće zdravlja poklanja četiri besplatna pregleda, odnosno dva preoperativna pregleda za operaciju katarakte jednog oka i dva pregleda za lasersko skidanje dioptrije.

Ukoliko želite neki od ponuđenih besplatnih pregleda, sve što treba da uradite je da popunite formular najkasnije do 25. decembra. Dobitnici će biti odabrani nasumično, a imena dobitnika biće objavljena 27. decembra na sajtu Očnog centra „Perfect Vision“.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 5392
Povezane teme

kuća zdravlja

lasersko skidanje dioptrije

besplatni pregled

perfect vision

operacija katarakte

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.