Komentara: 2
Pregleda: 10166
Foto

"Patent Co" organizovao Porodični dan za zaposlene

21.06.2019. u 12:56h
Sponzorisani sadržaj
Kompanija "Patent Co" prvi put je organizovala Porodični dan za svoje zaposlene iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i njihove najmilije.
"Patent Co" organizovao Porodični dan za zaposlene

Dan na Jelen salašu bio je rezervisan za druženje i negovanje porodičnih i kompanijskih vrednosti, jer kako kažu iz kompanije, porodica je osnov na kom počivaju koreni uspešnog poslovanja.

- Kompaniju "Patent Co" iz Mišićeva čine ljudi. Oni su "Patentova" najveća snaga, uz čiju pomoć je kompanija postala lider u proizvodnji stočne hrane u regionu, a svoje tržište smo uspeli da proširimo i na 30 zemalja i pet kontinenata - kažu iz kompanije.

"Patent Co" organizovao Porodični dan za zaposlene

"Patent Co" organizovao Porodični dan za zaposlene

Kao porodična firma, koja je više od dve decenije prisutna na domaćem tržištu, a više od decenije na inostranim tržištima, "Patent Co" teži inovativnosti i stalnom unapređenju, a sve u cilju postizanja što boljih rezultata farmera koji koriste njihove proizvode.

"Patent Co" raspolaže najsavremenijom tehnologijom, automatizovanim i optimizovanim sistemom proizvodnje hrane za životinje i dodataka hrani za životinje, a kako navode iz kompanije, njihov koncept se ne završava samo na isporuci gotovog proizvoda, već zahvaljujući velikom tržišnom iskustvu i znanju zasnovanom na dugogodišnjoj praksi i istraživačkom radu, u mogućnosti su da pruže terensku stručnu podršku, te zajedno sa svojim kupcima isprate efekte proizvoda.

- Čak i najsloženiji poslovi i zadaci mogu biti jednostavniji kada se fokusiramo na rešenja zajedno. Zato verujemo jedni drugima i jedni u druge. I rastemo zajedno - poručuju iz kompanije.

"Patent Co" organizovao Porodični dan za zaposlene

Sponzorisani sadržaj
Porodični dan za zaposlene u kompaniji "Patent co" Porodični dan za zaposlene u kompaniji "Patent co" Porodični dan za zaposlene u kompaniji "Patent co" Porodični dan za zaposlene u kompaniji "Patent co" Porodični dan za zaposlene u kompaniji "Patent co" Porodični dan za zaposlene u kompaniji "Patent co" Porodični dan za zaposlene u kompaniji "Patent co" Porodični dan za zaposlene u kompaniji "Patent co"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 10166
Povezane teme

patent co

porodični dan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.