Komentara: 35
Pregleda: 26742
Foto

Otvoreno predstavništvo SBB kablovskog distributera

23.05.2017. u 15:02h
Sponzorisani sadržaj
Kablovski distributer SBB (Serbia broadband) otvorio je danas svoju prvu poslovnicu u Subotici. Pored tridesetak gradova u kojim je dostupna njihova usluga, sada će po prvi put servisi kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije ovog distributera biti dostupni i u našem gradu.
Otvoreno predstavništvo SBB kablovskog distributera

SBB ove godine slavi 15 godina od osnivanja kompanije, te je jedan od većih projekata upravo bio dolazak kompanije u naš grad.

- Subotica je poslednji veći grad u kojem nismo imali svoje usluge, i baš na petnaestogodišnjicu svog poslovanja, odlučili smo da otvorimo svoju poslovnicu u Subotici i sugrađanima ponudimo naše usluge – rekla je Jovana Lukić, direktorica za odnose s javnošću SBB-a.

Otvoreno predstavništvo SBB kablovskog distributera

SBB usluga u Suboticu stiže preko optičkih vlakana koji, prema rečima Jovane Lukić, predstavljaju najmoderniju tehnologiju današnjice, koja omogućava veću stabilnost interneta, ali i veću brzinu u odnosu na ostale gradove u Srbiji.

- Ovo je za sada jedini grad koji će biti u potpunosti opremljen optikom i početna brzina interneta je 50/5 mb/s, a može da ide i do 300/30 mb/s. Takođe, nudimo više od 125 kanala preko naše televizijske usluge D3 uz 22 HD kanala. Sve usluge koje nudimo u drugim gradovima, nudimo i u Subotici, samo što je ovde tehnologija superiornija – rekla je Lukić i dodala da će Subotičani preko njihovog distributera moći da gledaju i lokalne televizijske kanale.

Otvoreno predstavništvo SBB kablovskog distributera

Širenje mreže u Subotici odvijaće se fazno, po delovima grada, a prvi sugrađani koji mogu da koriste SBB usluge su iz naselja Prozivka. Iz kompanije najavljuju da će se mreža vrlo brzo proširiti i na ostale delove grada, o čemu će građani biti blagovremeno obavešteni.

Poslovnica se nalazi u ulici Trg republike 6 i otvorena je za sve zainteresovane građane od 8 do 20 časova.

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje predstavništva SBB kablovskog distributera Otvaranje predstavništva SBB kablovskog distributera Otvaranje predstavništva SBB kablovskog distributera Otvaranje predstavništva SBB kablovskog distributera Otvaranje predstavništva SBB kablovskog distributera Otvaranje predstavništva SBB kablovskog distributera Otvaranje predstavništva SBB kablovskog distributera Otvaranje predstavništva SBB kablovskog distributera
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 26742

Povezana vest

Povezane teme

fiksna telefonija

internet

sbb internet televizija telefonija

sbb serbia broadband

kablovski internet

internet televizija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.