Komentara: 0
Pregleda: 3211
Foto

Otvoreni dan u petak u "Smart edu" centru

26.02.2020. u 14:54h
Sponzorisani sadržaj
U toku je martovski upis na edukacije u "Start edu" centru, a ukoliko želite da se detaljnije upoznate sa predavačima i programima, to možete učiniti na Otvoreni dan koji će se održati u petak, 28. februara, od 17 do 20 časova na adresi Partizanska 14/3.
Otvoreni dan u petak u "Smart edu" centru

Program "SuanPan" aritmetike prvenstveno razvija pažnju, koncentraciju i memoriju, kao primarne sposobnosti za uspešno i kvalitetnije usvajanje gradiva. Kurs traje osam meseci, tokom kojih se časovi u bloku, podržani testovima pažnje, višestrukom inteligencijom i stilovima učenja, odvijaju jednom nedeljno, a roditelji dobijaju opsežnu povratnu informaciju o tome koja bi polja interesovanja trebalo dalje negovati kod deteta.

- "SuanPan" mentalna aritmetika dokazano podstiče razvoj matematičkih i logičkih veština, memorije i mogućnosti lakšeg povezivanja ranije naučenih sadržaja, te mogućnost i naviku korišćenja višestrukih sposobnosti istovremeno. Nakon kursa, deca prirodno primenjuju i unapređuju usvojene veštine i način razmišljanja. Jednom savladana tehnika i stečene sposobnosti ostaju aktivne zauvek - kažu iz "Smart edu" centra.

Otvoreni dan u petak u "Smart edu" centru

Program "Fast Forward" je namenjen polaznicima od 11 i više godina, a predstavlja petonedeljni softverski program brzog čitanja s razumevanjem. Osim što povećava brzinu čitanja od 50 do 200 odsto u odnosu na početnu, prednost ovog kursa ogleda se i u jačoj koncentraciji, boljoj organizaciji informacija i primeni različitih tehnika učenja, kao i boljem razumevanju pročitanog teksta i uštedi vremena.

- Uvidom u svoju brzinu, koja se meri osam puta i odgovarajućim vežbama, polaznici tokom kursa uviđaju da u velikoj meri možemo da utičemo na proces svakodnevnih spoznaja i učenja, te da ono može biti lakše, brže i efikasnije. Program se, osim softverskih vežbi, sastoji i od dvosatnog predavanja jednom nedeljno sa tehnikama učenja i merenjem brzine na uzrasno adekvatnim tekstovima. Program dopunjava, nadograđuje i obogaćuje potencijale polaznika, a deo edukacije sadrži teorijske osnove o pamćenju, tehnikama pamćenja, učenju i tehnikama učenja koje su značajne u objedinjavanju programa u celinu - ističu iz "Smart edu" centra.

Otvoreni dan u petak u "Smart edu" centru

"NTC" radionice namenjene su za decu uzrasta od 4 do 11 godina, a u ovom ciklusu, osvežene novim sadržajima, imaju za cilj da probude asocijativno razmišljanje kod mališana i dođu do funkcionalnog znanja kroz razumevanje sadržaja. Ovaj način pamćenja je najdugoročniji i trajniji od svih ostalih načina učenja, naglašavaju iz "Smart edu" centra.

- Sastavni deo radionica su podržavajuće aktivnosti koje podrazumevaju kompleksne motoričke aktivnosti, uključujući finu motoriku, dinamičku akomodaciju oka, rotaciju, ravnotežu i kretanje. Drugu fazu "NTC" programa karakterišu misaone klasifikacije, misaone serijacije i asocijacije, dok treća faza predstavlja rad na razvoju divergentnog i konvergentnog mišljenja, kao i funkcionalnog znanja. Sve aktivnosti se sprovode kroz igru dok sjedinjuju senzo-motorni i kognitivni razvoj deteta - poručuju iz "Smart edu" centra.

Otvoreni dan u petak u "Smart edu" centru

Prijave na neki od kurseva možete podneti na sajtu "Smart edu" centra, putem telefona 069-1246939 ili lično u prostorijama "Smart edu" centra (Partizanska 14/3).

Sponzorisani sadržaj
Program "SuanPan" aritmetike Program "SuanPan" aritmetike Program "SuanPan" aritmetike Program "SuanPan" aritmetike Program "SuanPan" aritmetike Program "SuanPan" aritmetike Program "SuanPan" aritmetike Program "SuanPan" aritmetike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3211
Povezane teme

ntc sistem učenja

mentalna aritmetika

suanpan

smart edu

mentalna aritmetika za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.