• Pregleda: 4893

Otvoreni dan kompanije "Swarovski" u centru grada

Kako bi građanima predstavili svoju delatnost i pomogli im da postanu deo uspešnog tima, u subotu u centru grada održan je Otvoreni dan kompanije "Swarovski".
Otvoreni dan kompanije "Swarovski" u centru grada

Ovo je ukupno peti Otvoreni dan a do sada su se petkom održavali u okviru fabrike.

- Do sada su kandidati petkom imali priliku da uđu u fabriku i vide kako izgleda proizvodni proces,  šta radimo i čime se bavimo. Ovoga puta smo želeli da se približimo kandidatima i da im prenesemo informacije kako se radi, u koliko smena, da li imamo prevoz, topli obrok... - kažu u kompaniji "Swarovski".

Svi potencijalni kandidati koji su predali svoju biografiju dobili su termin za testiranje i intervjuisanje u narednih nedelju dana.

- Naš savet svima koji žele da rade u "Swarovskom" je da dođu i da pokušaju, jer se tu stiče iskustvo koje se ne može steći nigde u Srbiji. Pozivamo sve koji su u potrazi za poslom ili žele da ga promene, bitno je samo da imaju radne navike, mogu da imaju radno iskustvo ali su dobrdošla i deca koja su tek završila srednju školu, jer će svi proći obuku pre nego što uđu u proizvodni proces - ističu u kompaniji "Swarovski"

Svi koji nisu stigli da danas posete štand "Swarovskog", koji je svojim sjajem ulepšao Centralni gradski trg, mogu to da učine već naredne subote, 29. juna od 10 do 12 časova.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

2
Uvek u pravu Odgovori
Ja mislio promocija nečega i nekakvi pokloni kad ono lov na jeftinu radnu snagu. Minus ko kuća.
Sima Odgovori
Nude malo visi minimalac,ako podignu platu da bude bar oko 45 hiljada ovake akcije im nece biti potrebne.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.