Komentara: 0
Pregleda: 4426

Otvorena vrata za upis na kurs SuanPan mentalne aritmetike u četvrtak

10.09.2018. u 17:33h
Sponzorisani sadržaj
Tokom proteklog vikenda, u velikoj sali Eco centra na Paliću, održana je svečana dodela diploma za polaznike kursa SuanPan mentalne aritmetike, koji su kurs završili u junu. Povodom uspešno završenog kursa, diplomama su nagrađeni svi polaznici, a medaljama oni koji su završili i napredni kurs množenja i deljenja.
Otvorena vrata za upis na kurs SuanPan mentalne aritmetike u četvrtak

Deca su tokom kursa Mentalne aritmetike, koji traje osam meseci, ovladala veštinom koja povećava nivo pažnje, poboljšava koncentraciju i memoriju, kreativnost i razvijaja matematičke i logičke sposobnosti. Ovaj kurs podrazumeva izvođenje osnovnih matematičkih operacija (osnovni kurs) isključivo mentalnim putem, odnosno bez olovke, digitrona i bilo kakvih pomagala, te množenje i deljenje (napredni kurs).

- Pored toga što danas imamo sreću, pa su nam dostupni i na raspolaganju razni načini, tehnike i metode za razvoj potencijala kod dece, često se dešava da roditelji iz najbolje namere usmere dete u jednom pravcu i samim tim potencijal za nešto drugo ostaje sakriven. To se dešava jer se fokusiranjem na jednu oblast, razvija samo određen deo sinapričkih puteva, dok svi drugi ostaju statični i manje razvijeni - kažu iz Smart Edu centra Subotica.

Otvorena vrata za upis na kurs SuanPan mentalne aritmetike u četvrtak

Metodologija mentalne aritmetike se zasniva na sistemu dve ruke i četiri prsta, pri čemu se pri mentalnom računanju koristi abakus, uz posebne tehnike primenom kombinacija kuglica i dostupnih brojeva. Deca tako brzo usvajaju osnove decimalnog sistema, postižući brze i tačne mentalne proračune. 

- Na ovaj način deca koriste maksimum svojih kapaciteta. Mentalno računanje trenira mozak i hrani sinaptičke puteve koji rastu i razvijaju se. Samim tim, deca kraće uče gradivo, lakše opažaju i bez teškoća primaju i prerađuju više informacija u isto vreme. Roditelji su direktno upućeni u napredak dece i nakon svakog časa imaju mogućnost da razgovaraju sa predavačima. Testovima pažnje, dobijaju se rezultati napredovanja svakog deteta, te su rezultati merljivi i odlični pokazatelji programa u celini - naglašavaju u Smart Edu centru Subotica.

Otvorena vrata za upis na kurs SuanPan mentalne aritmetike u četvrtak

Časovi se održavaju jednom nedeljno, u trajanju od dva časa i deset minuta, s dve petominutne pauze. Oba kursa, osnovni i napredni, traju osam meseci.

Otvorena vrata za roditelje i decu, kao i upis na kurs SuanPan mentalne aritmetike biće organizovan u četvrtak, 13. septembra, od 17 do 20 časova. Istog dana, radiće se i procena nivoa znanja zainteresovanih za upis na nemački jezik, od 18 časova. 

Za one koji su zainteresovani za FFD fast forward kurs brzog čitanja sa razumevanjem, Otvorena vrata organizovaće se sutra, 11. septembra, od 17 do 19 časova, a Smart Edu pripremio je nove sadržaje i radionice za decu.

- Novo u Smart Edu je produženi boravak za decu od prvog do četvrtog razreda. Prijave i Otvorena vrata za sva ostala pitanja biće u utorak, 11. septembra, od 17 do 20 časova, kao i Otvorena vrata za nove radionice reedukativnog karaktera za decu u programu "Tretman pokretom sa defektolozima", koje kreću uskoro - poručuju iz Smart Edu centra Subotica.

Nove NTC radionice i formiranje grupa biće 17. septembra, a prijave je moguće podneti putem sajta smartedu.co.rs, mejla sistemucenje@gmail.com ili telefona 064-124-6939.

Smart Edu centar Subotica nalazi se u Partizanskoj ulici 14/3, a više informacija o radu centra možete pronaći na njihovom sajtu ili pozivom na brojeve telefona 069/124-69-39, 064/127-24-57 i 064/124-69-39.

Sponzorisani sadržaj
SuanPan mentalna aritmetika - dodela diploma SuanPan mentalna aritmetika - dodela diploma SuanPan mentalna aritmetika - dodela diploma SuanPan mentalna aritmetika - dodela diploma SuanPan mentalna aritmetika - dodela diploma SuanPan mentalna aritmetika - dodela diploma SuanPan mentalna aritmetika - dodela diploma SuanPan mentalna aritmetika - dodela diploma
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4426
Povezane teme

ntc

ntc sistem učenja

mentalna aritmetika

ntc školica

suanpan

mentalna aritmetika za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.