• Pregleda: 5036

Otvorena vrata kompanije ATB Sever

Kompanija ATB Sever organizuje Otvorena vrata u sredu, 14. novembra, od 12 časova u Upravnoj zgradi na adresi Magnetna polja br. 6. Otvorena vrata održavaće se u kontinuitetu jednom nedeljno, svake srede u istom terminu, a cilj je da se svi zainteresovani upoznaju s mogućnostima za zaposlenje u kompaniji.
Otvorena vrata kompanije ATB Sever

Već punih 95 godina, ATB Sever poznat je po kvalitetu i tradiciji u proizvodnji svih vrsta električnih motora i generatora. Od 2011. godine, kompanija se nalazi u sastavu kineske Wolong grupe, koja ovu godinu završava kao druga kompanija u svetu u oblasti proizvodnje električnih mašina.

Poslednjih nekoliko godina primetna je pozitivna tendencija u razvoju kompanije, kako u pogledu rasta prometa, tako i u pogledu rasta zaposlenih, te je upravo cilj Otvorenih vrata da se svi zainteresovani upoznaju s mogućnostima za zaposlenje u ATB Sever.

- Dolazak na otvorena vrata ne morate zakazivati. Dovoljno je samo da dođete i ponesete svoju radnu biografiju. Služba za ljudske resurse će na licu mesta raditi intervjue sa zainteresovanima - navode iz kompanije.

ATB SEVER zapošljava stručnu radnu snagu, a traženi su bravari, zavarivači, mašinski tehničari, elektrotehničari, metalostrugari, mašinski inženjeri i elektro inženjeri. Iz kompanije napominju da u određenim sektorima proizvodnje postoji mogućnost zaposlenja i nekvalifikovane radne snage.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

4
robika Odgovori
Vratimo Sever na mesto gde mu pristaje. Najjača firma u regionu, da izvozi, zapošljava vredne i stručne ljude. Da od plate mogu izdržavati porodicu, školovati decu, ići na more. Vratimo 29.novembar i mi smo na konju.
Seb
Stvar je u tome da se treba ništa vraćati,već nešto novo i dobro uvesti i uraditi.

Problem srbije (ali i većini država u regionu) je da se sve gleda unazad, "kako je bilo tad i tad" , "da se ovo ili ono vrati."
Potpuno pogrešno shvatanje.


Da je to što smo imalili, stvarno bilo dobro i pouzdano, ne bi otišlo sve u k.
laki
SEB zašto sve uvoziti, imamo radnu snagu, imamo zemljište i sirovine, zašto ne mogu motivisati našeg čoveka da radi na svome, otvara fabrike, proizvodi, izvozi. Da stranci od nas kupuju gotov proizvod a ne sirovine i jeftinu radnu snagu.
xx Odgovori
@SEB
Bilo je to sve dobro a u k..je sve otislo jer nas u poslednjih dvadesetak godina vode retardi i debili koji samo menjaju fotelje!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.