Komentara: 2
Pregleda: 23270
Foto

Otvorena prodavnica "Toys store" u centru grada

02.06.2018. u 02:20h
Sponzorisani sadržaj
Ukoliko želite svojim mališanima da priuštite srećno detinjstvo i odrastanje, pravo mesto za vas je prodavnica "Toys store", u kojoj možete pronaći širok asortiman igračaka za devojčice i dečake, domaćih i stranih brendova, po veoma pristupačnim cenama.
Otvorena prodavnica "Toys store" u centru grada

Uz bogatu ponudu igračaka, šarene balone, dečije animatore i neizostavni facepainting, danas je svečano otvorena prodavnica "Toys store" u centru grada.

- Kako sam i sam roditelj, često mi se dešava da treba da idem na rođendan, a da posle podne nema gde da kupim igračku, jer Buvljak ne radi, dok su u ostalim prodavnicama igračke neretko skupe. Mislim da je gradu bila potrebna ovakva prodavnica, koja će ponuditi kvalitetne i zanimljive igračke za decu svih uzrasta, a da se cena opet ne razlikuje mnogo od onih koje se mogu kupiti na pijacama - kaže nam vlasnik prodavnice kako je došao na ideju da otvori "Toys store".

Otvorena prodavnica "Toys store" u centru grada

Otvorena prodavnica "Toys store" u centru grada

Prema njegovim rečima, sve igračke u prodavnici nabavljaju se iz subotičke firme koja se bavi veleprodajom igračaka "Popaj d.o.o.", te da se osim širokog asortimana za devojčice i dečake, u prodavnici može pronaći još i bejbi oprema, kao i igračke za nešto stariju decu, poput dronova, automobila i motocikala sa akumulatorom.

Takođe, ukoliko kupujete igračku na poklon, u prodavici možete zatražiti da vam ljubazno osoblje odmah zapakuje, u ukrasni papir po izboru.

Prodavnica igračaka "Toys store" nalazi se na adresi Rudić ulica 2, a više o ponudi igračaka možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu. Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote do 8 do 21 čas, a telefon je 069/550 28 91. 

Sponzorisani sadržaj
Prodavnica igračaka "Toys store" Prodavnica igračaka "Toys store" Prodavnica igračaka "Toys store" Prodavnica igračaka "Toys store" Prodavnica igračaka "Toys store" Prodavnica igračaka "Toys store" Prodavnica igračaka "Toys store" Prodavnica igračaka "Toys store"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 23270
Povezane teme

prodavnica igračaka

igračke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.