Komentara: 20
Pregleda: 22939
Video
Foto

Otvoren "Shoestar" u centru grada

10.02.2018. u 13:00h
Sponzorisani sadržaj
Maloprodajni objekat modne obuće "Shoestar" otvoren je danas u centru grada, u ulici Ive Vojnovića 3. Nakon svečanog otvaranja, posetioci su imali priliku da sebi priušte obuću vrhunskog kvaliteta po specijalnim cenama, a uz to ih je dočekalo još nekoliko iznenađenja.
Otvoren "Shoestar" u centru grada

"Shoestar" je maloprodajni lanac modne obuće sa najširim asortimanom ženskih i muških modela, renomiranih domaćih i inostranih proizvođača. Na današnjem otvaranju maloprodajnog objekta na Korzou, posetioce je, osim specijalnih popusta, dočekalo nekoliko iznenađenja.

Prepoznali smo značaj Korzoa za sve Subotičane, te smo se odlučili da preselimo naš maloprodajni objekat iz Retail parka "Shoppi" u srce grada. Za ovu priliku pripremili smo iznenađenje za sve posetioce, tako što smo u prodaju pustili i određeni broj obuće iz nove kolekcije "Proleće/leto 2018", koja je tek u pripremi. U ponudi je nekoliko letnjih sandala i baletanki, a ceo naš asortima obuhvaćen je popustima do 60 odsto - kaže Miloš Radović, rukovodilac marketing službe modne obuće "Shoestar".

Otvoren "Shoestar" u centru grada

Prema njegovim rečima, obuća ovog brenda 70 odsto je domaće proizvodnje, dok se preostalih 30 odsto uvozi isključivo iz Italije, Portugala i Brazila.

U našoj proizvodnji, koja je smeštena u Rumi, proizvodimo obuću i za najveće svetske brendove, kao što su "Prada" i "Valentino", što dovoljno govori o standardu i našim radnicima. Našu obuću karakteriše italijanski dizajn i vrhunski kvalitet, sa elementima koje sa ponosom isticemo da su koža spolja, koža iznuta i gumeni đon. Uz našu obuću, bićete zvezda u svakoj prilici - poručio je Radović.

Otvoren "Shoestar" u centru grada

Osim obuće, u maloprodajnom objektu "Shoestar" moguće je pronaći ženske i muške torbe koje prate najnovije trendove, kaiševe, putne kofere, kišobrane, kao i neizostavnu kozmetiku za održavanje vaše obuće.

Sponzorisani sadržaj
Otvaranje prodavnice "Shoestar" u centru grada Otvaranje prodavnice "Shoestar" u centru grada Otvaranje prodavnice "Shoestar" u centru grada Otvaranje prodavnice "Shoestar" u centru grada Otvaranje prodavnice "Shoestar" u centru grada Otvaranje prodavnice "Shoestar" u centru grada Otvaranje prodavnice "Shoestar" u centru grada Otvaranje prodavnice "Shoestar" u centru grada
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 22939

Povezano dešavanje

Povezane teme

korzo

promocija

svečano otvaranje

shoestar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.