Komentara: 21
Pregleda: 26914
Foto

Otvoren restoran "Tokio BBQ"

17.06.2019. u 15:03h
Sponzorisani sadržaj
Otvoren restoran "Tokio BBQ"

Otvoren u samom srcu istoimenog naselja, restoran "Tokio BBQ" donosi dobro poznata jela sa roštilja, a prema rečima Dalibora Drače, menadžera lokala, zamisao je bila da se moderan enterijer i komforna bašta spoje sa ukusima tradicije, te tako sugrađanima pruži nova vrsta usluge.

- Ideja je bila da otvorimo mesto gde će moći da se pojede izvorni sarajevski ćevap, koji se pravi od čistog junećeg mesa i to u somunu, jer oni koji se malo više razumeju, znaju da se originalni sarajevski ćevap služi u somunu, a ne u lepinji - kaže Drača, dodajući da je bilo različitih predloga za ime restorana, ali da je ime naselja presudilo u njegovom odabiru. - Ovo je takav deo grada da svako ko u Subotici kaže da ide u Tokio, tačno se zna u koje naselje ide i mislim da smo to odlično uklopili u ime lokala.

Otvoren restoran "Tokio BBQ"

Otvoren restoran "Tokio BBQ"

Osim specijaliteta kuće u vidu sarajevskog ćevapa, na jelovniku restorana se nalaze pljeskavica, biftek, ražnjići, pileće belo meso, pileće "krpice" na kajmaku, teletina, krmenadle bez kostiju, dimljena vešalica, a meso se priprema isključivo na roštilju, dok ponudu obogaćuju razne salate, prilozi i osveženja.

- Sve što je na meniju samostalno pripremamo, što znači da kupujemo sveže meso i sami ga prerađujemo, pravimo ćevape, pljeskavice, kao i somun, kako bi hrana bila što ukusnija, a gosti zadovoljni - objašnjava Drača. - Veliku pomoć u realizaciji ove ideje, imali smo od naših prijatelja iz restorana "Walter BBQ" iz Beograda, koji su nam pomogli u svakom pogledu, počevši od same ideje pa do planiranja enterijera i uvođenja standarda. Njima dugujemo neizmernu zahvalnost što naš restoran ovako izgleda i što smo postigli ovaj nivo kvaliteta, kako hrane, tako i usluge.

Otvoren restoran "Tokio BBQ"

Otvoren restoran "Tokio BBQ"

Restoran "Tokio BBQ" nalazi se u Ulici Maksima Gorkog br. 9, a radno vreme lokala je svakog dana od 7 do 23 časa. Broj telefona je 024/600-610 i 066/6-600-610.

Sponzorisani sadržaj
Restoran jela sa roštilja "Tokio BBQ" Restoran jela sa roštilja "Tokio BBQ" Restoran jela sa roštilja "Tokio BBQ" Restoran jela sa roštilja "Tokio BBQ" Restoran jela sa roštilja "Tokio BBQ" Restoran jela sa roštilja "Tokio BBQ" Restoran jela sa roštilja "Tokio BBQ" Restoran jela sa roštilja "Tokio BBQ"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 26914
Povezane teme

restoran brze hrane

jela sa roštilja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.