• Pregleda: 14879

Otvoren prvi salon "Vero-vrata" u Subotici

Salon "Vero-vrata" pruža kompletnu uslugu prodaje, isporuke i ugradnje sigurnosnih i sobnih vrata u vašem domu.
Otvoren prvi salon "Vero-vrata" u Subotici

Pod sloganom "Sigurnost pre svega", salon "Vero-vrata" otvorio je juče svoja vrata za sve sugrađane koji žele da se osećaju bezbedno u svom domu. U njihovoj ponudi nalaze se sigurnosna i sobna vrata, a ono što ih odlikuje, kako ističu, jesu najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Kupovinom naših vrata, kupci dobijaju sigurnost, toplotnu i zvučnu izolaciju. Ulazna sigurnosna vrata mogu da se nađu u najrazličitijim varijantama i dezenima, mogu da imaju čeličnu konstrukciju ili ojačane skrivene šarke, sa kodiranim ključevima ili sistemom do čak 15 tačaka zaključavanja. Sve to će pružiti osećaj sigurnosti i udobnosti u vašem domu, a ponuda je napravljena u takvom cenovnom rangu da ima za svačiji ukus i džep po nešto - kaže Gordana Radojčin Uskoković, vlasnica salona.

Ono što će vašu kupovinu u salonu "Vero-vrata" učiniti jednostavnom, jeste kompletna usluga koja osim prodaje podrazumeva i isporuku, a ukoliko želite i ugradnju vrata.

- U cenu je uračanata i usluga isporuke, dakle vrata isporučujemo našim vozilom na adresu klijenta, a uz to imamo odlične majstore za ugradnju, čija cena angažmana se kreće u zavisnosti od težine radova, odnosno da li je potrebno nešto obijati, rušiti ili samo ugraditi vrata na već postojeće mesto - dodaje naša sagovornica.

Salon "Vero-vrata" nalazi se na adresi Petra Lekovića br. 3, a više informacija možete dobiti putem telefona 024/41-01-845.

SPONZORISANI SADRŽAJ
3
Lozika Odgovori
Bili, videli, i kupili.
Za svačiji džep- ima i jeftinijih i skupljih.
Posle smo svratili u novootvoreni Maxi, to je odmah pored
aleksandar Odgovori
"će pružiti osećaj sigurnosti "
Dobro kazu da pruza OSECAJ sigurnosti, jer onaj ko je motivisan da provali ce to uraditi bez obzira na vrata. A smesna stvar je da su komsiji pored starih vrata obili nove prozore i tamo usli, ali srecom bio je kuci i lopovi su pobegli samo sa njegovim telefonom.
Ali hej uvek treba gledati pozitivno i nek je sa srecom novoj radnji i puno uspeha u daljnjem poslovanju
malter
pa je l' ih pozvao da vrate?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.