Komentara: 2
Pregleda: 5197
Foto

Otvoren izložbeni prostor velnes opreme

24.05.2019. u 14:56h
Sponzorisani sadržaj
Zahvaljujući kompaniji „Wis“ iz Subotice, u hotelu Galerija otvoren je prvi izložbeni prostor renomirane kompanije „Wellis“ iz Mađarske, koja se bavi proizvodnjom i distribucijom hidromasažnih kada i sauna za kućnu i profesionalnu upotrebu.
Otvoren izložbeni prostor velnes opreme

Kompanija „Wis“ se više od dve decenije bavi opremanjem kozmetičkih salona i spa centara. Saradnja sa mađarskom kompanijom „Wellis“ počela je pre nešto više od osam godina, a otvaranjem ovog izložbenog prostora za hidromasažne kade, bazene za plivanje i saune, prvog „Wellis Showroom-a“ u Srbiji, ona je prešla na viši nivo. Tako je domaćim, ali i kupcima iz regiona omogućeno da na jednom mestu vide reprezentativne modele iz celokupne ponude ovog lidera u oblasti proizvodnje i distibucije hidromasažnih kada.

Luksuz, komfor i moderan dizajn, odlike su proizvoda sa potpisom „Wellis“ u koje je utkana kombinacija drevnih i istočnjačkih masaža sa rezultatima modernih hidromasažnih terapija.

Otvoren izložbeni prostor velnes opreme

Najatraktivniji proizvodi su hidromasažne kade, čija upotreba ima pozitivne terapeutske efekte i brojne zdravstvene koristi, poput brzog zaceljenja umornih ili oštećenih mišića, ublažavnja bola u leđima i poboljšanja sna.

- U novootvorenom izložbenom prostoru, naši kupci mogu da se detaljno upoznaju sa hidromasažnim kadama i drugom pratećom opremom, sa njihovim tehničkim karakteristikama i funkcijama i da za sebe odaberu idealan model - objašnjava Veljko Latinović iz kompanije „Wis“. - U ponudi imamo kade za spa centre, hotele, ali i za dvorišta, balkon, čak se u poslednje vreme često stavljaju i na krovove zgrada.

Otvoren izložbeni prostor velnes opreme

Mnogi i dalje hidromasažne kade proizvode po starim metodama, ali je „Wellis“ otišao nekoliko koraka napred, te koristi naprednu tehnologiju što znači da se telo kade izliva iz nekoliko slojeva, od nosećeg, čvrstog, do vidljivog sloja - beli, crni, raznobojni akril, koji u  sebi već sadrži termoizolacioni sloj.

To znači da su kade ekonomične, a veliki broj naših korisnika tvrdi da je njihova potrošnja struje otprilike jedan evro na dan, naravno, kada je u pitanju prosečna eksploatacija - naglašava Latinović. - Kroz tri osnovne kategorije i dve izdvojene, većina budućih vlasnika vrlo lako može izabrati idealnu kadu u skladu sa svojim budžetom. EU standardi zahtevaju precizne tehničke karakteristike po pitanju bezbednosti korisnika, te je tako svaki proizvod sertifikovan i savršeno bezbedan za upotrebu u svim normalnim uslovima koje današnji korisnici mogu da obezbede kod svoje kuće. Pitanje kombinacije struje i vode nije naivno, pa samim tim nije svejedno da li se kupate u kadi proizvedenoj u EU ili u kadi koja nema EU sertifikate. 

Otvoren izložbeni prostor velnes opreme

Pored standarnog servisa i podrške, kade sa sobom nose prilično dugu garanciju - tri godine za tehnički deo i čak deset godina na oblogu hidromasažnih kada za spoljnu upotrebu.

A upotreba je prilično jednostavna. Na kontrolnom panelu su sve ikonice kao na mobilnom telefonu, sa jasnim objašnjenjem, porukama i savetima za upotrebu i održavanje. Dodatno, uz opciju povezivanja hidromasažne kade sa mobilnim telefonom, uz pomoć interneta, korisnik u svakom trenutku, gde god da se nalazi, može da bude obavešten da je potrebno da proveri filtere, protok vode, da predvidi vreme kad će biti potrebno zameniti vodu. Aplikacija se može koristiti i za najekonomičniju potrošnju struje, temperature...

Otvoren izložbeni prostor velnes opreme

Održavanje svakodnevne higijene i ispravnosti vode se može raditi na dva načina, jedan je da to radi sam korisnik, "ručno", a drugi je upotreba sistema za automatsku kontrolu i doziranje hlora i PH ili čak postoji i sve popularnija opcija održavanja vode bez upotrebe hlora. Takođe, potpuno automatski i povezano na sistem veze sa mobilnim telefonom.

- Za razliku od bazena, hidromasažne kade se mogu koristiti unutra ili napolju tokom cele godine,  bez obzira da li je u pitanju leto i temperature iznad 30 stepeni ili zima sa minusom i snegom. Sada je pravi trenutak da pred letnju sezonu pogledate, iskoristite neki od trenutno aktuelnih popusta i za sebe izaberete idealan model koji će vam ubuduće omogućiti pravi wellness doživljaj u vašem domu. Dobrodošli! - poručuje Latinović.

Sponzorisani sadržaj
Izložbeni salon "WIS" - Medical Spa, Wellness, Spa, Beauty, Hidromasažni sistemi Izložbeni salon "WIS" - Medical Spa, Wellness, Spa, Beauty, Hidromasažni sistemi Izložbeni salon "WIS" - Medical Spa, Wellness, Spa, Beauty, Hidromasažni sistemi Izložbeni salon "WIS" - Medical Spa, Wellness, Spa, Beauty, Hidromasažni sistemi Izložbeni salon "WIS" - Medical Spa, Wellness, Spa, Beauty, Hidromasažni sistemi Izložbeni salon "WIS" - Medical Spa, Wellness, Spa, Beauty, Hidromasažni sistemi Izložbeni salon "WIS" - Medical Spa, Wellness, Spa, Beauty, Hidromasažni sistemi Izložbeni salon "WIS" - Medical Spa, Wellness, Spa, Beauty, Hidromasažni sistemi
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5197
Povezane teme

wellnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.