Komentara: 8
Pregleda: 9516

Otvaranje Aksa radnje u subotu uz brojne popuste na igračke

10.04.2019. u 21:12h
Sponzorisani sadržaj
U subotu, od 10 do 14 časova biće upriličen zanimljiv program povodom otvaranje Aksa radnje u Subotici. Posetioce očekuju brojni popusti na veliki izbor artikala i mnoštvo zabave.
Otvaranje Aksa radnje u subotu uz brojne popuste na igračke

Aksa predstavlja jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu, karakteriše ih široka ponuda opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana kao i edukovano i stručno prodajno osoblje koje pruža savete u svakom trenutku.

Povodom otvaranja Aksa je spremila odlične popuste i poklone za otvaranje nove radnje – 6 akcijskih artikala na specijalnom popustu. Uskršnja akcija na igračkama – kupovinom dve igračke ostvarujete popust 50% na jeftiniju. Kupovinom tri ili više najjeftinija igračka je jedan dinar. Uz sve to Aksa će nagraditi sve bebe rođene u subotičkom porodilištu u petak, 12. aprila, vaučerima za kupovinu proizvoda u Aksa radnji.

- Naša zahvalnost je prvenstveno usmerena ka vernim kupcima koji Aksu već 25 godina čine onim što danas jeste – mesto na kom se kupovina pretvara u radost, mesto na kom se bude osmesi pri biranju prve flašice, mesto koje predstavlja više od radnje. - poručuju iz Akse - Dragi Subotičani, dođite da zajedno otvorimo još jednu Aksa radnju i proslavimo u dobrom raspoloženju!

Aksa radnja u Subotici, sedamnaesta u mreži maloprodaja, nalazi se na adresi Tuk Ugarnice 12, pored objekta Forma Ideale, na Palićkom putu. Program počinje u 10 časova, a obeležiće ga zabavni program za decu, popusti i pokloni za decu i druge goste na otvaranju.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 8
Pregleda: 9516

Povezana vest

Povezane teme

aksa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.