Komentara: 6
Pregleda: 29603
Foto

Otvara se X-Body studio u našem gradu

31.07.2019. u 19:43h
Sponzorisani sadržaj
Od 1. avgusta, na adresi Prvomajska 18, svoja vrata će otvoriti "ZM studio X-Body" koji sugrađanima donosi inovativnu vrstu treninga elektro-mišićnom stimulacijom. Povodom otvaranja studija, svi zainteresovani imaju mogućnost da prva tri dana urade probne treninge potpuno besplatno.
Otvara se X-Body studio u našem gradu

Elektro-mišićna stimulacija ili EMS je inovativna fitnes tehnologija, koja šalje sitne i potpuno bezbolne električne impulse direktno do mišića u toku treninga, čime pojačava njihove prirodne kontrakcije i čini svaki trening višestruko efikasnijim. Kako objašnjava vlasnica "ZM studija X-Body", Zorica Malacko, ova tehnologija se koristi već decenijama u medicini, kod fizio-terapija i oporavka od povreda, a sada se koristi na inovativan način i u fitnesu.

Naš trening traje svega 20 minuta. Uz to, optimalni broj nedeljnih treninga je dva, dok drugi konvencionalni trening morate imati oko pet puta nedeljno da biste postigli isti efekat - objašnjava Malacko. - Trening je visokog intenziteta i tera mišiće da tokom treniranja troše više kalorija nego kod običnog treninga, a svi znamo da viša potrošnja kalorija znači i brže mršavljenje. Kako bi efekat bio idealan, u saradnji sa našim trenerima, klijenti dobijaju i detaljan plan ishrane, koji će vam dati optimalne rezultate, bez ugrožavanja zdravlja i izgladnjivanja.

Otvara se X-Body studio u našem gradu

Kada je u pitanju prednost EMS treninga, naša sagovornica ističe to što na trening ne morate da nosite opremu, već studio ima obezbeđenu najkvalitetniju opremu za izvođenje vežbi uz EMS tehnologiju, bosu lopte, medicinke, gume za trening, bučice, tako da od kuće ne morate da nosite ništa osim, eventualno, patika. 

Velika prednost ove vrste treninga je i to da prija apsolutno svima. Bilo da ste mlađi ili stariji, već se bavite sportom ili se niste do sada bavili fizičkim aktivnostima, bilo da želite da smršate, oblikujete telo, izgradite mišiće ili koristite ovaj trening za oporavak od povreda i rehabilitaciju - ističe Malacko, dodajući da je prednost i to što nema rizika od povreda. - Neki treninzi često mogu dovesti do različitih vrsta povreda mišića, leđa, zglobova i sličnog. EMS trening je izuzetno bezbedan za mišiće i zglobove, te možete biti sigurni da trenirate na najsigurniji mogući način uz postizanje željenih rezultata.

Otvara se X-Body studio u našem gradu

Razlog tome leži u činjenici da svaki klijent vežba uz konstantan nadzor sertifikovanog EMS trenera koji se, kako ističe vlasnica, posvećuje 100 odsto vašim ciljevima.

- Trener radi sa vama jedan na jedan, pravi plan vežbi i daje nutricionističke savete, tako da znate da svoj novac ulažete u nešto zaista kvalitetno i pravljeno po vašoj meri. Svaki naš trener je pažljivo odabran na osnovu prethodnog iskustva u fitnesu, interesovanjima i spremnošću da sve vreme prati klijenta, s ciljem da postigne najbolje moguće rezultate - zaključuje Malacko.

Otvara se X-Body studio u našem gradu

"ZM studio X-Body" nalazi se na adresi Prvomajska broj 18, a svečano otvaranje je sutra, 1. avgusta, od 8 časova. Radno vreme studija od ponedeljka do petka je od 8 do 14 časova i od 16 do 22 časa, dok je subotom od 8 do 14 časova. Za više informacija i zakazivanje treninga, možete pozvati broj telefona 060/0783199.

Sponzorisani sadržaj
X-Body studio - inovativna vrsta treninga elektro-mišićnom stimulacijom X-Body studio - inovativna vrsta treninga elektro-mišićnom stimulacijom X-Body studio - inovativna vrsta treninga elektro-mišićnom stimulacijom X-Body studio - inovativna vrsta treninga elektro-mišićnom stimulacijom X-Body studio - inovativna vrsta treninga elektro-mišićnom stimulacijom X-Body studio - inovativna vrsta treninga elektro-mišićnom stimulacijom X-Body studio - inovativna vrsta treninga elektro-mišićnom stimulacijom X-Body studio - inovativna vrsta treninga elektro-mišićnom stimulacijom
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 29603
Povezane teme

rekreacija

vežbanje

mršavljenje

skidanje kila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.