Komentara: 43
Pregleda: 18075

Otkazan koncert Ace Lukasa

22.04.2019. u 13:08h
Sponzorisani sadržaj
Koncert Ace Lukasa i prijatelja, najavljen za sredu, 24. april, u subotičkoj Hali sportova, otkazuje se. Novac za ulaznice može da se refundira već od danas na prodajnim mestima.
Otkazan koncert Ace Lukasa

Organizator je saopštio da se koncert otkazuje iz tehničkih razloga, zbog čega ostaje velika žal, s obzirom da je postojalo veliko interesovanje i očekivao se dolazak publike iz cele Srbije, ali i šire.

Što se tiče povrata novca za kupljene ulaznice, građani koji su ranije kupili kartu mogu da, ukoliko već danas, sa ulaznicom da dobiju novac nazad, isključivo na prodajnom mestu gde je prvobitno kupljena. Za publiku koja je ulaznice nabavila preko onlajn servisa, mogu da pozovu podršku i raspitaju se oko uslova povrata sredstava.

Zbog gustog rasporeda Ace Lukasa i benda nije moguće precizirati naredni termin koncerta u Subotici, ali kada bude prilika javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 43
Pregleda: 18075
Povezane teme

koncert

koncert ace lukasa u hali sportova

koncert hala sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.