• Pregleda: 9412

Održan "Porodični dan" zaposlenih u kompaniji "Swarovski"

Kompanija "Swarovski" organizovala je drugi po redu "Porodični dan" za zaposlene i njihove porodice, u krugu fabrike u Privrednoj zoni Mali Bajmok. Okupljanje je i ove godine bilo veoma uspešno.
Održan "Porodični dan" zaposlenih u kompaniji "Swarovski"

U subotu, 5. oktobra, kompanija "Swarovski" otvorila je vrata kako bi sa svojim zaposlenima i njihovim porodicama obeležila "Porodični dan" i pokazala posvećenost prema svojim zaposlenima.

Tog dana sve je bilo u znaku porodice, ukupno 1.100 zaposlenih i njihovih najbližih, odazvalo se pozivu i provelo ovaj sunčani i poseban dan u druženju zajedno sa rukovodstvom kompanije.

Kompanija je za ovu priliku pripremila pregršt sadržaja. Priređen je šarolik program koji je zadovoljio i zabavio kako mlađe, tako i starije generacije.

Pošto je "Porodični dan" protekao veoma uspešno, iz kompanije "Swarovski" poručuju da planiraju ovaj događaj da organizuju i svake naredne godine.

- Ovom proslavom i druženjem želeli smo da se zahvalimo kompletnoj velikoj "Swarovski" porodici i da pokažemo da smo ponosni na naše zaposlene i njihovu posvećenost. - ističu iz kompanije.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

5
NiKi Odgovori
Ovako trebaju sve kompanije i što češće da vode brigu o svojim zaposlenima.
RR
Htele ne htele moraće što više da brinu o zaposlenima i njihovom osećaju zadovoljstva jer je deficit radne snage, a ljudima je prirodna potreba da su zadovoljni i da se osećaju zbrinuti i sa osmehom na licu. Živeli
Naslov Odgovori
Ovo je dobra vest. Kada čujemo da firma brine ne samo o radnicima nego o celoj porodici i onima najmladjima.
Jadranka Odgovori
Swarovski je inace porodicno preduzece i tako brine o svojim zaposlenim. Znacajno su povecali broj radnika i i radna atmosfera je odlicna.
Nada Odgovori
Deca su bila odusevljena. Sve pohvale organizatorima. Jedna od najboljih kompanija u Subotici.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.