Komentara: 1
Pregleda: 5728
Foto

Noviteti iz "Keramike Jovanović"

03.04.2018. u 17:55h
Sponzorisani sadržaj
Pred kraj protekle godine, "Keramika Jovanović" najavila je putem društvenih mreža mnogo noviteta za ovu, 2018. godinu. Iz pogona za proizvodnju kupatilskog nameštaja, koji se nalazi u Lazarevcu, plasirali su u svoje salone nekoliko novih modela.
Noviteti iz "Keramike Jovanović"

Iako se svaki od ovih modela sastoji se iz nekoliko delova, kupac nema obavezu da se odluči za ceo komplet. Za pojedine donje elemente nameštaja, postoji mogućnost odabira drugačijih modela umivaonika, po preporuci prodavca i u odgovarajućoj dimenziji.

- Najčešće komplet kupatilskog nameštaja sadrži ormarić, gornji deo u čijem sastavu je nekoliko polica, ogledalo i eventualno osvetljenje, a donji deo, pored umivaonika ima jednu ili više fioka i deo sa vratancima. Ručke za otvaranje su dizajnom prilagođene svakom modelu. Sve fioke imaju sigurnosni sistem zatvaranja i otvaranja da ne bi došlo do povreda, naročito kada su deca u pitanju - kažu iz "Keramike Jovanović".

Noviteti iz "Keramike Jovanović"

Novi modeli nameštaja doživeli su najviše promena po pitanju celokupnog dizajna, a što se tiče gornjih delova, pretežno su u vidu ogledala, čija jednostavnost ne remeti svedenu lepotu celog kompleta.

- Boje su potpuno prilagođene savremenim kupatilima, jer svetski trendovi diktiraju teksturu drveta kao neizostavan element prostora, ali svakako se mogu slagati i uz bilo koji drugi odabir modernog ili klasičnog dizajna - objašnjavaju iz "Keramike Jovanović", dodajući da su najnoviji modeli nameštaja već pronašli svoje mesto kod većeg broja kupaca, a naročito dopadljivi naslednik modela "Travertino" - model "Rustik".

Noviteti iz "Keramike Jovanović"
U njihovim salonima, kroz predložene ambijente, možete pronaći mnoštvo ideja i rešenja za svoje kupatilo, bilo ono manjih ili većih dimenzija. Bez obzira da li ste u fazi gradnje ili renoviranja, uvek možete da dobijete stručne savete od zaposlenih, a ukoliko niste sigurni da ste napravili pravi izbor elemenata, možete i da skicirate svoje kupatilo, a "Keramika Jovanović" će vam besplatno uraditi 3D projekat.

Iz proizvodnje keramičkih pločica, koja se odvija u gigantu na ovim prostorima "Toza Marković" u Kikindi, takođe dolazi mnogo novih modela osnovnih i dekor pločica, koje možete potražiti u salonima "Keramike Jovanović".

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5728
Povezane teme

salon keramike

keramika jovanovic

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.