Komentara: 16
Pregleda: 9001

Najviša svetska priznanja za vinariju "Zvonko Bogdan"

23.05.2019. u 16:55h
Sponzorisani sadržaj
Dve zlatne medalje sa prestižnog "Decanter World Wine Awards" takmičenja u Londonu, svrstala su vinariju "Zvonko Bogdan" u najtrofejniju iz Srbije.
Najviša svetska priznanja za vinariju "Zvonko Bogdan"

Na izuzetno prestižnom ocenjivanju vina "Decanter World Wine Awards", koje je i ove godine početkom maja održano u Londonu, u konkurenciji od preko 16 hiljada vina iz celog sveta, "Cuvee No1 2017" i "Icon Campana Rubimus 2017" vinarije "Zvonko Bogdan" osvojila su zlatne medalje.

Na ovom ocenjivanju, vina iz celog sveta prolaze kroz rigoroznu degustaciju najboljih vinskih sudija sveta, a zlatnu medalju zaslužuju samo ona koja su ocenjena sa više od 95 poena. Na svim ocenjivanjima do sada, vina iz naše zemlje ukupno su osvojila dva zlata, od čega je jedno takođe osvojilo vino "Cuvee No 1" iz 2016. berbe.

Najviša svetska priznanja za vinariju "Zvonko Bogdan"

Sa ukupno tri zlatne medalje, vinarija "Zvonko Bogdan" je postala najtrofejnija vinarija iz Srbije, kada je "Decanter World Wine Awards" takmičenje u pitanju.

Uspeh vinarije "Zvonko Bogdan" rezultat je decenijskog ulaganja, timskog rada i vrhunske tehnologije, uz neprestani rad na podizanju lestvice kvaliteta, kako u vinariji, tako i u vinogradima. Potpuno poznavanje podneblja i jasna slika šta želi da se postigne, rezultirali su paletom karakternih vina, što su prepoznali i svetski vinski autoriteti.

Najviša svetska priznanja za vinariju "Zvonko Bogdan"

Svakako da najveće zasluge za osvojene nagrade sa pripadaju mladom i perspektivnom enologu Srđanu Lukajiću, koji se od nedavno nalazi na čelu tima Vinarije "Zvonko Bogdan", a koji svojom energijom i radom vodi ovu vinariju ka putu sigurnog uspeha.

Pored kvalitetnih vina, priča o Vinariji "Zvonko Bogdan" zaokružuje se i turističkom ponudom u kojoj se spajaju tradicija vojvođanskog salaša, ovdašnjih specijaliteta, tamburaša i pesme legendarnog Zvonka Bogdana sa savremenim potrebama kongresnog i vinskog turizma.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 9001
Povezane teme

zvonko bogdan

vinarija Zvonko Bogdan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.