• Pregleda: 4257

Najviša svetska priznanja za vinariju "Zvonko Bogdan"

Dve zlatne medalje sa prestižnog "Decanter World Wine Awards" takmičenja u Londonu, svrstala su vinariju "Zvonko Bogdan" u najtrofejniju iz Srbije.
Najviša svetska priznanja za vinariju "Zvonko Bogdan"

Na izuzetno prestižnom ocenjivanju vina "Decanter World Wine Awards", koje je i ove godine početkom maja održano u Londonu, u konkurenciji od preko 16 hiljada vina iz celog sveta, "Cuvee No1 2017" i "Icon Campana Rubimus 2017" vinarije "Zvonko Bogdan" osvojila su zlatne medalje.

Na ovom ocenjivanju, vina iz celog sveta prolaze kroz rigoroznu degustaciju najboljih vinskih sudija sveta, a zlatnu medalju zaslužuju samo ona koja su ocenjena sa više od 95 poena. Na svim ocenjivanjima do sada, vina iz naše zemlje ukupno su osvojila dva zlata, od čega je jedno takođe osvojilo vino "Cuvee No 1" iz 2016. berbe.

Sa ukupno tri zlatne medalje, vinarija "Zvonko Bogdan" je postala najtrofejnija vinarija iz Srbije, kada je "Decanter World Wine Awards" takmičenje u pitanju.

Uspeh vinarije "Zvonko Bogdan" rezultat je decenijskog ulaganja, timskog rada i vrhunske tehnologije, uz neprestani rad na podizanju lestvice kvaliteta, kako u vinariji, tako i u vinogradima. Potpuno poznavanje podneblja i jasna slika šta želi da se postigne, rezultirali su paletom karakternih vina, što su prepoznali i svetski vinski autoriteti.

Svakako da najveće zasluge za osvojene nagrade sa pripadaju mladom i perspektivnom enologu Srđanu Lukajiću, koji se od nedavno nalazi na čelu tima Vinarije "Zvonko Bogdan", a koji svojom energijom i radom vodi ovu vinariju ka putu sigurnog uspeha.

Pored kvalitetnih vina, priča o Vinariji "Zvonko Bogdan" zaokružuje se i turističkom ponudom u kojoj se spajaju tradicija vojvođanskog salaša, ovdašnjih specijaliteta, tamburaša i pesme legendarnog Zvonka Bogdana sa savremenim potrebama kongresnog i vinskog turizma.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

16
ffilozoff Odgovori
Jokic,Zvonko Bogdan,Laslo Djere,Kalinic...dizu sever Backe,da svi znaju za Nas u svetu!!!
As
Калина посебно, постао је и интернет сензација хахаха
Биљана Калуђеровић-Бешић Odgovori
Све честитке од срца.
Господин Звонко Богдан својим великим трудом то и заслужује.
Као студент имала сам среће да га уживо слушам на тераси ресторана "Ушће".
Мој јубиларни рођендан хтела сам породично да прославимо ради опуштања возача баш код Вас али на рекламирани број нико се није јављао.
Надам се да ће ми се та жеља испунити као што ми је срце пуно када присуствујем његовим концертима и сваки пут када његове песме и диван глас титрају душом и емоцијама.
Пуно успеха,још нових вина и да траје дуго,дуго,дуго!

Срдачан поздрав
Биљана Калуђеровић-Бешић
ИК"БИЉАНИНИ ИЗВОРИ"
Kimi Odgovori
Zvonko Bogdan vino je savrseno, kao i sama licnost!!! Sve naj
suboticanin Odgovori
Uspeh vinarije ZB sa ovim se ne zavrsava, etikete Pinot Blanc /92 poena/ i Zivot tece /90/ osvojile su srebrnu medalju, a Chardonnay /88 poena/ i Icon Campana Albus /87/ osvojile su bronzanu medalju. Ukupno 6 medalja sa ovogodisnjeg Decandera u Londonu. Cestitam na ovom uspehu ! Ovo je za svaku pohvalu.
suboticanin
Za neznalce zelim da pojasnim. Na ovogodisnjem Decanteru u Londonu okupilo se vise od 16000 etiketa vina iz oko 60 zemalja , o kvalitetu vina odlucuju vinske sudije i Master Somelieri. Zlatnu medalje zasluzuju samo ona vina koja su ocenjena sa 95 poena i vise, a srebro dobijaju vina sa 90 poena i vise.
Vino Odgovori
Sve cestitke vinariji .
Vjetar Odgovori
Iskrene cestitke. Bar neki brend iz Subotice...
Jimi Odgovori
Živim u Fr. Malo se razumem u vino imao sam priliku da okusom vino ZB nije za medalju
Ivana v
I sad vi živite u Fr, i odmah se razumete u vino zbog toga... tako je i moj tata lekar, pa sam znala kako se leče drugovi u osnovnoj školi
Istina... Odgovori
Sve je interes, dugačka je to i široka priča. Ukratko - promocija raznih "posebnosti" zarad secesije.
Francuz Odgovori
Jimi
Sigurno si u Legiji stranaca , ako mene pitas i ostani tamo.
Komentar Odgovori
Dobili zlato u konkurenciji od par hiljada vina a ti Gastarbajter i Francuske sve znas.
Dobra fora.
Vojvodjanin
Gastarbajter moze biti samo u njemackom govornom podrucju ...
B Odgovori
Za one koji nisu upuceni medalje za vina se kupuju.
Druga stvar Zvonko Bogdan nema veze sa vinarijom, samo je prodao ime.
indijanac Odgovori
Ja se ne razumem u vino, ali na osnovu pročitanih komentara imam osećaj da sada i vinarije već imaju svoje plaćene botove.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.