Komentara: 0
Pregleda: 6363

"Najbolja dečija žurka" u subotu u Atriumu hotela "Galleria"

25.02.2020. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
Povodom meseca maškara, hotel "Galleria" organizuje "Najbolju dečiju žurku" u subotu, 29. februara, u Atriumu hotela od 10 časova. Tokom dvočasovne zabave, decu očekuju brojne aktivnosti prilagođene njihovom uzrastu.
"Najbolja dečija žurka" u subotu u Atriumu hotela "Galleria"

Mališane će dočekati Miki, Mini i drugi njihovi omiljeni crtani junaci, nakon čega ih očekuje bogat program ispunjen pozorišnom predstavom "Jelena Trivutin", nastupom mažoretkinja i hora "Iskončići".

Događaj će upotpuniti popularno crtanje po licu ili "face painting", klovn koji će od balona praviti razne oblike, kao i "balon sapunica" koja će na nesvakidašnji način omogućiti deci da se nađu unutar balona. Tokom trajanja žurke, mališanima će na raspolaganju biti neograničena konzumacija sokića, slatkog i slanog posluženja.

Ulaznice po ceni od 400 dinara po detetu, mogu se kupiti na recepciji hotela "Galleria", a više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 024/647-111.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 6363
Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.