• Pregleda: 4321

Nadgradni umivaonici "Keramike Jovanović"

Ukoliko među ponuđenim modelima kupatilskog nameštaja ne možete da pronađete onaj koji po svom dezenu i dizajnu odgovara pločicama ili vašem stilu, jednostavno rešenje predstavlja konstruisan pult na koji se postavlja nadgradni model umivaonika.
Nadgradni umivaonici "Keramike Jovanović"

Koje su prednosti ovakvog načina izvedbe? Iz kompanije "Keramika Jovanović" objašnjavaju da se konstrukcija izvodi uz pomoć profila i gipsanih ploča ili zidanjem, a svakako se oblaže keramičkim pločicama.

- Model pločica uopšte ne mora da bude iz iste serije kao i ostatak kupatila, bitno je da teksturom ili po nekom drugom kriterijumu odgovara karakteru kupatila. S druge strane, mogu se koristiti određeni modeli pločica za dekoraciju, kao što su mozaici - kažu iz "Keramike Jovanović".

Mane ovakvog načina izvedbe su nešto zahtevniji majstorski radovi, objašnjavaju iz kompanije, jer u tom slučaju uglavnom ostajete bez preko potrebnih fioka u kupatilu, ali se iste mogu nadoknaditi nekom vertikalom u koju ćete skladištiti sve neophodne sitnice. Pored toga, ovakvo rešenje nije moguće premestiti na drugi zid ukoliko se ukaže potreba, kao što je to slučaj sa drugim kupatilskim nameštajem.

- Ono s čime se definitivno slažemo, jeste da ceo sklop sa nadgradnim umivaonikom izgleda veoma moderno, naročito što je ponuda modela umivaonika ovog tipa dosta bogata i interesantna, neobičnih oblika i izuzetnog kvaliteta. Pult za umivaonik može biti i ploča od specijalne vrste drveta, zaštićenog od vlage ili od mermera i slično. Sve ovo je mnogo teže i ne bi moglo da se izvede na zidovima koji su od gipsa ili šupljeg bloka. Bušenje ovakve ploče za sifon je takođe zahtevno i teško se izvodi - kažu iz "Keramike Jovanović".

Od kupatilskog nameštaja predviđenog za nadgradne umivaonike, u ponudi su konzolni i stojeći modeli, a za više detalja možete posetiti sajt "Keramike Jovanović" ili njihov salon u Subotici na adresi Matije Gupca 6, gde možete zatražiti stručan savet i pomoć pri odlučivanju i kupovini. Radno vreme salona je radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.