Komentara: 4
Pregleda: 11627
Foto

Mesara "Sogor&son" - riznica dobrog kvaliteta i ukusa

08.12.2018. u 12:00h
Sponzorisani sadržaj
Sugrađani koji godinama pazare sveže meso i suhomesnate proizvode u mesari "Sogor" na Mlečnoj pijaci, od sada to mogu da učine i na Buvljaku u novootvorenom maloprodajnom objektu "Sogor&son", kojim ova porodična tradicija, duga čak šest decenija, nastavlja da se razvija i živi.
Mesara "Sogor&son" - riznica dobrog kvaliteta i ukusa

Mesara "Sogor" je porodična firma, koja je osnovana davne 1958. godine. Od nastanka pa do danas, prošla je kroz brojne nedaće i promene, ali su rad i posvećenost porodice sve prepreke uspešno prevazišli, stvorivši prepoznatljivi brend dobrog kvaliteta i ukusa.

- Prvobitno je mesara nosila naziv "Jagnje". To su bila teška vremena, jer je tadašnja vlast privremeno oduzela mesaru od porodice, ali su želja i bezbrojni radni sati doprineli da se klanica ponovo izgradi i zvanično počne s radom. Za našu mesaru, od dede koji ju je osnovao, do oca koji je posao preuzeo i nastavio, vezuju nas ljubav i porodične vrednosti, a kako se tokom godina polako, ali sigurno razvijala, dobila je i novo ime "Sogor" - priča sin vlasnika mesare, koji je u želji da nastavi porodičnu tradiciju otvorio maloprodajni objekat "Sogor&son", simbolično pridodavši imenu reč "sin". -  Naša klanica radi punim kapacitetom i zadovoljava, kako evropske, tako i HACCP standarde, na šta smo veoma ponosni.

Mesara "Sogor&son" - riznica dobrog kvaliteta i ukusa

Mesara "Sogor&son" - riznica dobrog kvaliteta i ukusa

Domaći proizvodi bez veštačkih aditiva, sušenje i dimljenje na starinski način, ono je što odlikuje proizvode mesare "Sogor&son", u kojoj možete pronaći široku paletu suhomesnatih proizvoda, dok će se sveže meso već od narednog meseca naći na njenim rafovima.

U ponudi su švargle, paštete, salame, šunke, slanine, hurke i druge svinjske i goveđe prerađevine, poput sudžuk i barenih kobasica, te dimljenih jezika. Naravno, tu su i neizostavni sveži čvarci, koje imamo tri puta nedeljno, odnosno utorkom, četvrtkom i subotom. Ponudu ćemo proširiti svežim mesom, koje ćemo imati od januara, jer nam je dosta ljudi tražilo, a uz to im je mnogo jednostavnije da sve kupe na jednom mestu - poručuje vlasnik maloprodajnog objekta "Sogor&son".

Mesara "Sogor&son" - riznica dobrog kvaliteta i ukusa

Mesara "Sogor&son" nalazi se na Buvljaku u Hali 1, paralelno sa Somborskim putem, a pored toga njihovi proizvodi mogu da se kupe na Mlečnoj pijaci i na jednom od štandova na zimskom vašaru "Winterfest". Radno vreme mesare je radnim danima je od 8 do 15 časova, a subotom od 7 do 15 časova, kako bi i sugrađani koji su zaposleni u Industrijskoj zoni, nakon posla imali mogućnost da pazare ono što im je potrebno.

Sponzorisani sadržaj
Mesara "Sogor&Son" Mesara "Sogor&Son" Mesara "Sogor&Son" Mesara "Sogor&Son" Mesara "Sogor&Son" Mesara "Sogor&Son" Mesara "Sogor&Son" Mesara "Sogor&Son"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 11627
Povezane teme

mesara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.