Komentara: 0
Pregleda: 6082
Foto

"Mayur shop" predstavio "DeWalt" električne alate

22.05.2018. u 17:55h
Sponzorisani sadržaj
Prodavnica "Mayur shop" upriličila je danas prezentaciju proizvoda kompanije "DeWalt", kako bi se profesionalni građevinski radnici i svi zainteresovani sugrađani bolje upoznali sa mogućnostima jednih od najkvalitetnijih električnih alata. Za sve koji su danas odlučili da obogate svoju radionicu, obezbeđeno je 10 odsto popusta.
"Mayur shop" predstavio "DeWalt" električne alate

"DeWalt" je američki brend svetski poznatih električnih i ručnih alata za građevinarstvo, proizvodnju i obradu drveta. Kako su namenjeni, pre svega, građevinskim radnicima, prodavnica "Mayur shop" odlučila je da upriliči prezentaciju njihovih električnih bušilica, brusilica, testera, odvrtača za eksere, te bušilica za nešto tvrđe podloge, kao što su kamen i drvo.

- U pitanju su najkvalitetniji proizvodi koje trenutno imamo u prodavnici, a jedna od njihovih brojnih prednosti je ta što rade na baterije, tako da su lako prenosivi i mogu svuda da se koriste, uz to da se baterije jednostavno mogu dopuniti punjačem. Prezentaciju smo organizovali kako bismo, pre svega, građevinske profesionalce bliže upoznali sa mogućnostima ovih električnih alata - kažu iz prodavnice "Mayur shop".

"Mayur shop" predstavio "DeWalt" električne alate

"Mayur shop" predstavio "DeWalt" električne alate

U tom cilju, ispred prodavnice se moglo videti stučno osoblje, koje je zainteresovanim sugrađanima objašnjavalo i pokazivalo na koje načine mogu da rukuju sa ovim alatima, a ukoliko su bili zainteresovani da naruče neki od "DeWalt" proizvoda, prodavnica je obezbedila 10 odsto popusta.

Osim ovih, u prodavnici "Mayur shop" mogu se pronaći i ručni alati, okovi, građevinski program, elektro i građevinski materijal, PVC stolarija, građevinska hemija, farbarski program, zaštitna obuća i odeća, ukrasne lajsne, zidne obloge, plastična galanterija, stvari za kuću i program za baštu.

Prodavnica se nalazi na adresi Petefi Šandora 20, a radno vreme radnim danima je od 7 do 20 časova, dok je subotom od 8 do 16 časova.

Sponzorisani sadržaj
Mayur shop - prezentacija proizvoda kompanije "DeWalt" Mayur shop - prezentacija proizvoda kompanije "DeWalt" Mayur shop - prezentacija proizvoda kompanije "DeWalt" Mayur shop - prezentacija proizvoda kompanije "DeWalt" Mayur shop - prezentacija proizvoda kompanije "DeWalt" Mayur shop - prezentacija proizvoda kompanije "DeWalt" Mayur shop - prezentacija proizvoda kompanije "DeWalt" Mayur shop - prezentacija proizvoda kompanije "DeWalt"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6082
Povezane teme

mayur shop

prodaja alata i građevinske opreme

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.