Komentara: 0
Pregleda: 5069

"Mala gostiona" nagrađuje poverenje mladenaca

05.12.2019. u 13:56h
Sponzorisani sadržaj
Mladenci koji se odluče da do 31. januara 2020. godine poklone svoje poverenje i zakažu proslavu venčanja u restoranu "Mala gostiona", biće nagrađeni sa 10% popusta, gratis apartmanom i flašom šampanjca, kao i dodatnim popustom za smeštaj gostiju.
"Mala gostiona" nagrađuje poverenje mladenaca

Malo je gostiju iz Subotice i okolnih mesta koji nisu čuli za restoran "Mala gostiona" na Paliću. Već 167 godina, na istom mestu i pod istim imenom, ovaj restoran čuva i prenosi najlepše porodične priče i događaje, a ambijent koji je prilagođen jedinstvenoj arhitekturi Palića u stilu mađarske varijante secesije, dočarava zlatno doba ovog prostora s kraja 19. i početka 20. veka.

Upravo su kvalitetna usluga i romantični ambijent uz neposredno okruženje Palićkog jezera ono što mladence iz godine u godinu privlači u "Malu gostionu", koji iz nje odlaze nasmejani i zadovoljni što su baš ovde proslavili svoje venčanje. Ne znam koliko je poznato, ali u našem restoranu se neretko dešavalo da više generacija iz jedne porodice ovde proslavlja početak bračne sreće. Najpre roditelji, a potom i njihova deca, što se pretvorilo u jednu lepu tradiciju koja opstaje već godinama - kažu iz "Elitte Palić".

"Mala gostiona" nagrađuje poverenje mladenaca

"Mala gostiona" nagrađuje poverenje mladenaca

Kako bi nagradila mladence za poverenje koje joj ukazuju godinama, "Mala gostiona" odlučila je da nagradi sve parove koji do 31. januara 2020. godine zakažu proslavu venčanja u restoranu sa 10% popusta, gratis apartmanom i flašom šampanjca, kao i dodatnim popustom za smeštaj gostiju.

Uz to, mladence očekuje i potpuno osvežena kuhinja, jer smo doveli nove kuvare i u ponudu uvrstili nova jela i specijalitete, kako bi im ovaj, za njih najposebniji dan ostao u lepom sećanju i po dobrom ukusu - poručuju iz "Elitte Palić".

"Mala gostiona" nagrađuje poverenje mladenaca

Za više informacija i zakazivanje termina možete pozvati na broj telefona 024/753-245.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5069
Povezane teme

mala gostiona

elitte palić

venčanja

venčanje

Svadba

sala za venčavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.