Komentara: 4
Pregleda: 8265

"Mala gostiona" čeka svog 170.000-tog gosta

02.10.2019. u 18:00h
Sponzorisani sadržaj
Mala gostiona će u nedelju, 6. oktobra, obeležiti veliki jubilej, s obzirom na to da baš na ovonedeljnom tradicionalnom ručku očekuju svog 170.000-tog gosta. Iz gostione poručuju da će događaj biti propraćen i lepim nagradama, te pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže.
"Mala gostiona" čeka svog 170.000-tog gosta

Mešovito preduzeće za turizam i ugostiteljstvo "Elitte-Palić" je osnovano 1994. godine, a od tada pa do danas razvijalo se "korak po korak", stvarajući sopstveni imidž uporedno sa izgradnjom novog imidža Palića, ne libeći se da u svoj turistički proizvod ugradi sve ono što je u okruženju atraktivno, tržišno interesantno, pozitivno i prepoznatljivo.

- Vođeni zlatnim pravilom "znamo šta imamo, znamo šta hoćemo i kako to možemo ostvariti, kome je to namenjeno i kako se to može prodati", "Elitte-Palić" već 25 godina uspešno krči sebi put. Turizam nije lutrija, pa da se preko noći dešavaju čuda. "Elitte-Palić" je svestan činjenice da bez ulaganja i stalnog podizanja kvaliteta usluga nema napretka. Kao kuriozitet može se navesti da su svi naši objekti evidentirani kao kulturno-istorijski spomenici, te se velika pažnja posvećuje upravo očuvanju ovih zdanja - kažu iz preduzeća.

"Mala gostiona" čeka svog 170.000-tog gosta

"Mala gostiona" čeka svog 170.000-tog gosta

Velika pažnja posvećena je i gostima iz neposrednog okruženja, lokalcima za koje je predviđena bogata gastronomska ponuda koja se uglavnom vezuje za ovdašnje običaje, svetovne i verske praznike. Iz "Elitte-Palić" posebno izdvajaju nedeljne porodične ručkove sa 80 vrsta jela, koji se služe po principu švedskog stola, i igraonicu za najmlađe. Ovaj program se već četvrt veka organizuje svake nedelje.

- U nedelju, 6. oktobra, očekujemo 170.000-tog gosta na nedeljnom ručku. Ovaj događaj ćemo dostojanstveno propratiti i uveličati lepim nagradama, stoga pozivamo sve koji vole da uživaju u specijalitetima da nam se pridruže i isprate ovaj veliki jubilej. Rezervišite vaš sto na vreme - poručuju iz "Elitte-Palić".

Gost koji bude na jubilarnom broju za nagradu će dobiti besplatan nedeljni ručak za dve osobe u vremenskom periodu od godinu dana. Rezervacije putem telefona 024/753-245 ili 753-447.

"Mala gostiona" čeka svog 170.000-tog gosta

"Mala gostiona" čeka svog 170.000-tog gosta

Ulagači i menadžment "Elitte-Palić" trenutno razrađuju strategiju daljeg razvoja preduzeća i dinamiku ulaganja u objekte, kako bi se i dalje pratili savremeni trendovi u turizmu i još više poboljšao nivo usluga, kako restoranskih, tako i hotelijerskih, dok je posebna pažnja posvećena permanentnoj edukaciji zaposlenih i zapošljavanju mlade stručne radne snage.

Sponzorisani sadržaj
Nedeljni ručak u Maloj gostioni na Paliću Nedeljni ručak u Maloj gostioni na Paliću Nedeljni ručak u Maloj gostioni na Paliću Nedeljni ručak u Maloj gostioni na Paliću Nedeljni ručak u Maloj gostioni na Paliću Nedeljni ručak u Maloj gostioni na Paliću Nedeljni ručak u Maloj gostioni na Paliću Nedeljni ručak u Maloj gostioni na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 8265
Povezane teme

elitte palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.