• Pregleda: 2687

Koncert "Vino i gitare" uz mnogobrojne goste u ponedeljak u Nepkeru

Marko Žigmanović i prijatelji prirediće u ponedeljak, 21. oktobra, u Nepkeru, novi koncert zabavne muzike, peti po redu. Ulaznice su u pretprodaji u kafeu "Brokat" i vinskom baru "Dolce vita".
Koncert "Vino i gitare" uz mnogobrojne goste u ponedeljak u Nepkeru

Koncert "Vino i gitare" ove godine slavi mali jubilej - pet godina postojanja. Pored Marka Žigmanovića, kao organizatora tradicionalne manifestacije, nastupaju i mnogobrojni gosti iz čitavog regiona, među kojima su Goran Kukić, Lenče i Jupiter bend.

Bogat program u Nepkeru će uveličati ženski hor "Femina vox" iz Subotice, a organizatori su najavili da će učiniti sve za maksimalan ugođaj, pre svega jedinstvenim interpretacijama zabavnih hitova.

- Cilj ove muzičke manifestacije, koju evo organizujemo peti put u Subotici, je očuvanje dobre zabavne muzike sa ovih prostora. Imaćemo puno gostiju sa svih strana, a dolaze nam i prijatelji iz "Nikad nije kasno" sa kompletnim orkestrom. - kaže Marko Žigmanović - S jedne strane imamo veliko zadovoljstvo što na raspolaganju imamo mnogo pesama sa naših prostora koje su rađene onako iz duše, pa nam je utoliko veća "muka" da izaberemo koje lepe pesme da izvodimo , tako da se trudimo da svaki put pripremimo i izvedemo druge peseme, a siguran sam da ćemo i ubuduće imati takve "slatke muke".

Jubilarni koncert se održava u ponedeljak, 21. oktobra u 20 časova u Nepkeru. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 800, a na dan koncerta 1.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u vinskom baru "Dolce vita" i kafeu "Brokat".

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.