• Pregleda: 9144

Koncert Đorđa Balaševićeva 22. decembra u Hali sportova

"Panonski mornar" ni na ovoj turneji neće zaobići Suboticu. Poznati kantautor koji puni sve prostore bez obzira gde gostuje pevaće za Subotičane 22. decembra u Hali sportova. Karte su u prodaji.
Koncert Đorđa Balaševićeva 22. decembra u Hali sportova

Pre tačno 40 godina Đorđe Balašević nastupio je u Subotici na Omladinskom festivalu sa grupom "Rani mraz". Od tada, Suboticu nije zaobišao ni u jednoj turneji. Baronov bal, Mala vidra, Unikatna, Mati i još neke stare stvari u novim aranžmanima zaslužuju da se čuju i u Hali sportova.

Poslednji put Balašević je u našem gradu bio novembra 2015. godine, takođe u Hali sportova. Oko četiri hiljade poštovalaca njegovog rada uživalo je puna dva i po časa u brojnim hitovima koji su obeležili skoro 35 godina njegove solo muzičke karijere, ali i par godina dok je bio član grupe "Rani mraz". Organizator i za ovu priliku najavljuje višečasovnu zabavu pod svodovima Hale sportova i očekuje publiku svih generacija, iz celog regiona.

Cene ulaznica su, za centralnu i bočne tribine (sedenje) 1.600 dinara, dok će za parter (stajanje) iznositi 1.400 dinara. Ulaznice su u prodaji u vinotekama vinarije "Zvonko Bogdan" (Engelsova i Rudić ulica) i online na sajtu Gigstix-a, odnosno u Turističkoj agenciji "SAM" (Matka Vukovića 3a).

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

15
M Odgovori
Dobrodošao Legendo
O
Vrhunski komedijaš i satiričar i lepo i peva i recituje i ... jesu karte malo skupe, ali za za malo para Đole stavi i vrati osmeh na lice. Bar tu noć ........... Dobrodošao i (k)od nas!
Boki Odgovori
Jeeeeee jedva čekam ☺
city woman Odgovori
Odličan provod a još bolje društvo!
Ivana Odgovori
Da li se u Novom Sadu na prodajnim mestima moze kupiti karta za koncert u Subotici?
Zgranut Odgovori
Karte 1400 i 1600 dinara?!!
Bezobrazno..
Suboticanin Ljuti
Za Cecu je skuplja ulaznica
slobodno ti idi
a nas ostavi da uzivamo sa Djoletom
Zgranut
Niko te ni ne drži
jeeee Odgovori
Nisu skupe karte za ovako velikog muzičara. Hvala mu što će nam ulepšati praznike.Nadamo se da će neko dobar doći i na trg za Novaka.
Nedim Odgovori
@zgranut Ne znam kada si bio zadnji put na koncertima ali 1400i 1600din nije tako skupo za pevača koga svi vole.Kadas je Kesovija Tereza imala koncert karta je za većnicu bila 1800din,koncert za Gabi Novak 1400,u Beogradu ko je želeo na koncert operske dive Monserat Cabaee keširaš3100 din,Novogodišnji koncertu NPu Beogradu je 4000din,u Subotici ako ga bude obično je 1200din.Nema više ništa džabalesku.Nekada je na Trgu u Subotici za Novu godinu besplatno bio deljen "pelinkovac" sada naravno više nema,imaš kuvano vino i rakiju ali platiš.
saša
Vidi ovog upoređuje Đoku sa novogodišnjim koncertom u NP i Monserat Kabalje. Koliko god ga voleli ili mrzeli (a ima i njih) to je neuporedivo.
DŽO Odgovori
Što kukate za karte, neće niko da vam džabe svira, a novci i jesu da se se troše.
stormwatch Odgovori
Dobrodošao Vojvođandska legendo!
Vlado Odgovori
Nisu skupe karte; kao jedna velika i jedna srednja pizza u gradu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.