• Pregleda: 12802

Kompanija "Swarovski" odala priznanje zaposlenima za lojalnost

Kompanija "Swarovski" Subotica uručila je priznanja za ukupno 119 zaposlenih za petogodišnju lojalnost kompaniji.
Kompanija "Swarovski" odala priznanje zaposlenima za lojalnost

Kroz istoriju, kompanija "Swarovski" neguje svest o tome da dugoročni uspeh kompanije zavisi najpre od zadovoljstva zaposlenih, ali i od zadovoljstva klijenata, okruženja i društva u celini. Kako kažu u kompaniji, ovakvo razmišljanje je sastavni deo "Swarovski" nasleđa, kao i globalnog plana održivosti kompanije.

Kako bi izrazila zahvalnost svojim zaposlenima, "Swarovski" je 13. decembra dodelio priznanja za 119 kolega, za njihovu posvećenost i petogodišnju vernost kompaniji.

- Sa ponosom ističemo da nagrađeni zaposleni, svaki sa minimum 5 godina radnog staža na lokaciji u Subotici, zajedno dele 595 godina profesionalnog iskustva i rada u našem kolektivu - kažu u kompaniji "Swarovski".

Moderan proizvodni pogon, smešten u Subotici, zvanično je pušten u rad 2015. godine. Završetak radova u prostoru od 15.000 kvadratnih metara je uspešno realizovan za samo 16 meseci, zahvaljujući snažnoj povezanosti svih unutrašnjih i spoljnih snaga kompanije. U međuvremenu, proizvodni pogon u Subotici se značajno razvio i danas predstavlja veoma važan deo "Swarovski" grupacije.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

4
dssdsd Odgovori
Samo napred! Slobodna zona je bitna za Suboticu, a ljudski resurs je najvažniji. SAmo plate i radne uslove dižite polako i u kontinuitetu i sjajno.
Sky Odgovori
Cestitam kolegama i saborcima na ovom priznanju kompanije u kojoj rade i stvaraju
Patria Odgovori
Sto bi rekli stari:"Od hvala se ne živi."
МЕДОЈЕВИЋ Odgovori
То је фирма, када награди радника са 5000 евра за верност и опет јој остане 10000 евра од оног што им је Србија дала по радном месту. И ја бих исто својим радницима дао под истим условима. али нажалост имам домаћу фирму.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.