Komentara: 1
Pregleda: 4904

Kompanija "Joviste" otvara drugi maloprodajni objekat

01.04.2019. u 16:52h
Sponzorisani sadržaj
Kompanija "Joviste" otvoriće u četvrtak novi maloprodajni objekat. Iskoristite sjajnu priliku i ostvarite 10 odsto popusta na stolariju vrhunskog nemačkog kvaliteta, za sve kupovine i porudžbine tog dana.
Kompanija "Joviste" otvara drugi maloprodajni objekat

Tokom više od decenije uspešnog rada, kompanija "Joviste" proizvela je preko 75 hiljada "otvora u svet", a takođe je izgradila visoko-stručan tim spreman da ponudi najbolja rešenja i najkraće rokove, uz garanciju u trajanju od 10 godina na PVC i ALU stolariju.

- Naša kompanija je jedna od najinovativnijih u svojoj branši, strpljivo osluškuje potrebe tržišta i svojim kupcima daje najbolje. U prilog inovativnosti, na dan otvaranja novog maloprodajnog objekta, biće prezentovan i prvi pametan (smart) prozor, na čijem razvoju još od prošle godine rade naše stručne službe - najavljuju iz kompanije "Joviste".

Novi, drugi po redu, maloprodajni objekat nalazi se na adresi Horgoški put 81b, a svečano otvaranje zakazano je za četvrtak, 4. april, kada će posetioci imati priliku da ostvare 10 odsto popusta na sve kupovine i porudžbine tog dana. 

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 4904
Povezane teme

joviste

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.