Komentara: 0
Pregleda: 18917
Foto

Klub "Bravo body gym & fitness" otvorio vrata sugrađanima

18.10.2019. u 13:50h
Sponzorisani sadržaj
Novi prostor, savremena oprema, stručni istruktori i drugačiji pristup vežbanju i klijentima, ono su što odlikuje novi klub "Bravo body gym & fitness", koji je svoje programe predstavio sugrađanima na Danu otvorenih vrata.
Klub "Bravo body gym & fitness" otvorio vrata sugrađanima

Umesto klasičnog načina obeležavanja početka rada kluba, gde bi u prvom planu bio novi prostor i oprema, "Bravo body gym & fitness" je organizovao Dan otvorenih vrata za sadašnje i buduće članove, te tako stavio akcenat na ono što im je najvažnije, a to su vežbači.

- Takvim pristupom, naši gosti su mogli da vide kako izgleda jedan uobičajeni radni dan, jedna sportska sreda, da osete pravi sportski naboj, pozitivne vibracije, da se uvere u stručnost naših personalnih trenera i uživaju u prezenzaciji grupnih programa koje realizuju vrsni instruktori - kaže Modest Dulić, koji je zajedno sa Emilom Vaštagom, vlasnik kluba "Bravo body gym & fitness".

Klub "Bravo body gym & fitness" otvorio vrata sugrađanima

Nakon 16 godina uspešnog rada, "Bravo fitness klub" je višegodišnju saradnju sa klubom "Everybody" krunisao kroz ovaj zajednički projekat, a kako objašnjava Dulić, nije u pitanju samo puka kohezija dva kluba, udruživanje i sabiranje sprava, već promena pristupa vežbanju i odnosa prema vežbačima, koji prevazivale koncept klasičnih teretana i mišićavog tela kao isključivog cilja vežbanja.

- Novi koncept predstavlja potpuni zaokret u filozofiji vežbanja i on podrazumeva ravnomerni razvoj svih motoričkih karakteristika i sposobnosti, kako snage, tako i brzine, izdržljivosti, fleksibilnosti, agilnosti. Dakle, mišićavo da, ali istovremeno i gipko, okretno, fleksibilno, izdržljivo i zdravo telo, uz koje ide i zdrava psiha. Ovog puta mišići nisu jedini cilj, nego logična posledica aktivnog načina življenja, pri čemu fizička aktivnost, ishrana i odmor imaju ključno mesto - objašnjava Dulić, dodajući da je novi koncept podrazumevao i značajnije veći prostor, u odnosu na onaj u kojem je teretana uspešno radila od 2002. godine. - Preselili smo se na novu lokaciju, u modernih i klimatizovanih 800 m2, gde je osim dela sa slobodnim tegovima i klasičnim mašinama za izolaciju mišićnih grupa, formirana i sveobuhvatna kardio zona, zaseban crossfit deo i dve velike sale za grupno vežbanje.

Klub "Bravo body gym & fitness" otvorio vrata sugrađanima

Novi klub je počeo sa radom krajem januara ove godine, a prema rečima Vaštaga, ubrzo je osvojio simpatije ne samo stanovnika Prozivke, već i svih vežbača Subotice koji vrednuju kvalitet opreme i instruktora, kao i predanost zaposlenih.

- Vrlo brzo smo organizovali različite vidove grupnog vežbanja, pa danas, s ponosom možemo reći da u dve najveće i najmodernije sale aktivno radi osam grupnih programa i to TRX, Kangoo jumps, Aka aerobic, Fitness aerobic, Pilates, Insanity, Aerobic mix, a od nedavno i joga. Poseban akcenat stavljamo na bezbednost vežbaca, pa je izbor prilikom nabavke opreme pao na najjače svetske brendove, kao što su "Precor", "Technogym", "Lifefitness, "Gym 80" i druge. Uz takvu opremu, rekvizite, specijalne sportske podove prilagođene različitim aktivnostima i stručne instruktore, vežbanje može da bude samo zadovoljstvo. Pozivam i one koji do sada nisu vežbali, da dođu i uključe se u neki od naših programa, jer je umesto izlizane krilatice "nikada nije kasno za početak", naša deviza "uvek je pravo vreme za početak" - poručuje Emil Vaštag.

Klub "Bravo body gym & fitness" otvorio vrata sugrađanima

U "Bravo body gym & fitness" klubu članovi mogu da dobiju potpuno personalizovani pristup svojim potrebama, ističu naši sagovornici, te da u skladu sa svojim željama, izborom određenog načina vežbanja, akcenat stave na razvoj željene motoričke sposobnosti.

- Zbog takvog, individualnog pristupa, naši članovi nisu samo mladi, nego i sredovečni i ljudi u zrelim i poznim godinama. Ponosni smo na svakog novog člana, bio on školarac, student, poslovan čovek ili penzioner, jer su svi oni dolaskom u klub već napravili važnu odluku u životu, a to je da se uključe u nadmetanje ne sa drugima, nego sa samim sobom. Odluku da svakog dana napreduju u skladu sa svojim godinama i željama, da pobede neaktivnost, učmalost i da budu zdraviji - zaključuje Dulić.

Klub "Bravo body gym & fitness" otvorio vrata sugrađanima

"Bravo body gym & fitness" nalazi se na adresi Nade Dimić br. 7, sa zadnje strane "Jumanji" centra na Prozivci, a radno vreme kluba je radnim danima od 8 do 23 časa, subotom od 8 do 22 časa, a nedeljom od 9 do 20 časova. Za više informacija možete pozvati na telefon 024/4101905.

Sponzorisani sadržaj
Otvoreni dan u teretani "Bravo body" Otvoreni dan u teretani "Bravo body" Otvoreni dan u teretani "Bravo body" Otvoreni dan u teretani "Bravo body" Otvoreni dan u teretani "Bravo body" Otvoreni dan u teretani "Bravo body" Otvoreni dan u teretani "Bravo body" Otvoreni dan u teretani "Bravo body"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 18917
Povezane teme

rekreacija

teretana

fitnes

vežbanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.