Komentara: 3
Pregleda: 4433
Foto

Karavan Ford Fieste krenuo iz Subotice

13.03.2018. u 12:13h
Sponzorisani sadržaj
Jedinstven karavan nove generacije Fordovog modela Fiesta, koji će narednih nekoliko sedmica proći kroz najveće gradove Srbije, ove subote je startovao u Subotici.
Karavan Ford Fieste krenuo iz Subotice

U Grand Motorsovom prodajno-servisnom centru, na adresi  Beogradski put 66, potencijalni kupci i zaljubljenici u Fordove automobile imali su priliku da se detaljno upoznaju s novom Fiestom, da iz prve ruke dobiju sve informacije o ovom modelu, performansama, mogućnostima kupovine, kao i da se kroz test vožnju uvere zbog čega je Fiesta najprodavaniji mali automobil u Evropi, ali i najpopularniji Fordov model u Srbiji.

Za statičko upoznavanje i test vožnje domaćin je obezbedio sedam različitih verzija nove Fieste – sa troja i petora vrata, s benzinskim i dizel motorima, različitim menjačima i nivoima opreme.

Karavan Ford Fieste krenuo iz Subotice

U prijatnoj atmosferi posetioci Grand Motorsovog prodajno-servisnog centra u Subotici su imali mogućnosti da se informišu i o mogućnostima Fiestine „personalizacije“, odnosno kombinovanju osnovnih i dodatnih paketa opreme, kako bi budućeg mezimca maksimalno prilagodili svojim potrebama i estetsko-funkcionalnim kriterijumima.

Uz novu Fiestu, prodajni tim je po interesovanju pružao i informaciju o ostalim modelima Fordovih putničkih i lakih komercijalnih vozila, servisnoj i ponudi originalnih rezervnih delova, povoljnostima redovnog održavanja starijih modela, trenutnim servisnim i prodajnim kampanjama i svemu što može da interesuje sadašnje i buduće vlasnike Fordovih vozila.

Karavan Ford Fieste krenuo iz Subotice

Iz Forda poručuju da je Fiesta jedan od najdugovečnijih modela u automobilskoj istoriji. Iako je u 42. proizvodnoj godini i dalje je mlada i vrlo atraktivna, a već godinama je lider u klasi malih automobila u Evropi.

Za više informacija, možete pozvati Grand Motors Subotica na telefon 024/642-100.

Sponzorisani sadržaj
Promocija vozila Ford Fiesta Promocija vozila Ford Fiesta Promocija vozila Ford Fiesta Promocija vozila Ford Fiesta Promocija vozila Ford Fiesta Promocija vozila Ford Fiesta Promocija vozila Ford Fiesta Promocija vozila Ford Fiesta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 4433
Povezane teme

ford subotica

grand motors subotica

ford fiesta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.