Komentara: 0
Pregleda: 4792

Kako da jednostavno i lako postignete dugotrajnost PVC prozora

16.11.2018. u 12:33h > 13:59
Sponzorisani sadržaj
"Vodite računa o prozorima i prozori će voditi računa o vama" - jedan je od slogana kojim se vodi kompanija "Joviste", a kroz svoje bogato iskustvo preporučuju vam kako da vaši PVC prozori dugo traju.
Kako da jednostavno i lako postignete dugotrajnost PVC prozora

Stare prozore ste zamenili novim PVC prozorima, majstori su otišli, a vi ste odlučili da je baš danas taj dan za čišćenje prozora. Sve ste pripremili, samo što niste krenuli, kad se javila nedoumica... Kako da pravilno očistite prozore? Kompanija "Joviste" ima za vas nekoliko korisnih saveta kako da, od trenutka ugradnje, pravilno čistite i održavate prozore tako da obezbedite njihovu dugotrajnost.

- Kada se završi sa montažom PVC prozora, potrebno je odmah skinuti zaštitnu foliju. Nečistoće sa profila se skidaju uobičajenim sredstvima za pranje i krpom, dok se staklo pere krpom koja je prethodno natopljena u čistu, toplu vodu. Nemojte koristiti abrazivna sredstva, jer ona mogu izgrebati i oštetiti profil i staklo, ali isto tako nemojte upotrebljavati čvrste predmete kao što su žice, špahtle i slično - savetuju iz kompanije "Joviste".

Nakon što ste ih očistili, kako možete da budete sigurni da će vaši prozori besprekorno funkcionisati dugi niz godina? Tajna je u tome, otkrivaju iz kompanije, da najmanje jednom godišnje podmažite svaki pokretni deo okova sa jednom kapi ulja.

- Na taj način obezbeđujete da prozori funkcionišu kao novi. Dihtunzi se čiste vodom i povremeno ih treba premazati silikonom - objašnjavaju iz kompanije "Joviste".

Kako da jednostavno i lako postignete dugotrajnost PVC prozora

Pravilno ugrađeni PVC prozori savršeno dihtuju, te nakon zamene stare stolarije koja je svojom rasušenošću obezbeđivala stalno provetravanje prostorija, novi prozori taj posao ne rade umesto vas. Ipak, iz kompanije "Joviste" poručuju da je provetravanje prostorije nakon ugradnje PVC prozora obavezno.

- Izbegavajte otvaranje prozora na kip kao jedini način provetravanja prostorija. Za zdravu sredinu, potrebno je povremeno otvoriti sve prozore u kraćim vremenskim intervalima, od tri do pet minuta. Na ovaj način se ustajali vazduh zameni svežim, a zidovi se ne rashlade. Ovo je ujedno i savet za efikasno provetravanje koje štedi energiju - poručuju iz kompanije "Joviste".

Dakle, pranje omogućava nesmetan prolazak svetlosti, podmazivanje i čišćenje okova i dihtunga obezbeđuje funkcionalnost, a redovno provetravanje obezbeđuje čist vazduh i zdravo životno okruženje.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4792
Povezane teme

joviste

pvc

pvc stolarija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.