• Pregleda: 3131

Italijanski kulturni centar nudi zanimljive kurseve

Italijanski kulturni centar nudi zanimljive kurseve

Italijanski kulturni centar "Piazza Italia" upisuje novu grupu polaznika na kurseve italijanskog jezika (na srpskom i mađarskom jeziku), slikanja, pevanja (modernog, dečjeg i solo) i muzičke radionice iz klavira (grupni rad i individualni časovi).

Kursevi su prilagođeni svim uzrastima, od predškolskog do kurseva za odrasle, i odvijaju se u terminima koji se dogovaraju sa polaznicima.

Zaposleni u italijanskim preduzećima i članovi njihovih porodica, kao i polaznici koji upisuju dve ili više osoba iz svoje porodice na kurseve, ostvaruju popust od 10 odsto na redovne cene.

Italijanskom kulturnom "Piazza Italia" centru rade isključivo profesori jezika, koji su istovremeno prevodioci za italijanski jezik, kao i veoma stručni saradnici iz oblasti pevanja, slikanja i klavira, koji su postigli posebne rezultate, ostvareni su i priznati u domenima aktivnosti kojima se bave.

Pored toga, Italijanski kulturni centar organizuje niz kulturno-umetničkih aktivnosti u toku godine, među kojima su koncerti, izložbe, tematske večeri i radionice, na kojima je učešće polaznicima omogućeno, kao i prezentovanje njihovog rada.

Upis na kurseve traje do kraja septembra, a sve informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona 024/551-285 ili mejla ().

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

2
Petar Lakovic Odgovori
У ОШ "Соња Маринковић" други страни језик је Италијански!!!! Не немачки већ италијански! Изговор:, не могу наћи наставника да предаје немачки?!?! Ко је овде луд а ко збуњен! Јел то можда да нам деца уче приватно ако хоће у Немачку,Аустрију,Швајцарску...
Istina Odgovori
Nemacki nacionalni savet organizuje besplatan kurs a ovi naplacuju??Radi promovisanja italijanskog jezika,kulture i svega ostalog,kurs bi morao biti besplatan!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.