Komentara: 14
Pregleda: 21386

"Iskra" proizvodi ponovo osvajaju tržište Srbije

07.05.2019. u 15:50h
Sponzorisani sadržaj
Sa tradicijom dugom preko 70 godina, ISKRA™ kao brend, sada u jednom potpuno novom i drugačijem vremenu, i dalje uživa ogromno i opravdano poverenje korisnika novih paleta proizvoda, usmerenih ka domu i bašti. Firma „Elementa“ je zvanični distributer renomiranog slovenačkog brenda za Srbiju.
"Iskra" proizvodi ponovo osvajaju tržište Srbije

Osnovana u jeku obnove Jugoslavije nakon Drugog svetskog rata, „Iskra“ je ulivala novu nadu u bolje sutra i označila novi početak. U vreme nezaustavljivog tehnološkog razvoja i velike potražnje tada revolucionarnih proizvoda, „Iskra“ je ugrabila svoju šansu da se nametne kao lider u poljima elektromehanike, elektronike, telekomunikacija i automatizacije.

- Idealne okolnosti, usvajanje novih trendova i stvaranje novih, kao i poslovna politika na najvišem nivou, stvorili su od skromnog preduzeća giganta sa više od 35.000 zaposlenih na svom vrhuncu, koji od prvog proizvedenog prekidača, a koji je označio prvo slovo u istoriji, do proizvoda široke potrošnje uspešno plasiranih na domaće, ali i evropsko tržište, ispisuje stranice sopstvene istorije, duže od sedam decenija - poručuju iz „Iskre“.

"Iskra" proizvodi ponovo osvajaju tržište Srbije

Ulaskom u novi milenijum, poslovna struktura „Iskre“ se u potpunosti izmenila, asortiman proizvoda usklađen je s potrebama i trendovima 21. veka, dok je inicijalna ideologija, odnosno pravilo da kvalitet, prihvatljiva cena i moderan dizajn čine osnovu brenda, ostala duboko ukorenjena u postojanje „Iskre“.

Na ovaj način, tradicija kvaliteta je nastavljena, a tri osnovne kategorije proizvoda - mali kućni aparati, ručni i električni alat i baštenski program, pronašli su svoj put i do tržišta Srbije, gde su vrlo brzo ponovo osvojili srca starih poznanika i dobili nove simpatije.

Kategoriju malih kućnih aparata čini šarena ponuda raznovrsnih uređaja za domaćinstvo, kao što je grejna tehnika ili mali kuhinjski uređaji. „Iskrin“ baštenski program obuhvata sve one uređaje, alate i mašine koji su potrebni za održavanje bašte i dvorišta lepim i urednim.

"Iskra" proizvodi ponovo osvajaju tržište Srbije

Kućne radionice širom Evrope imale su najmanje jednog člana iz „Iskrine“ porodice ručnog alata, a taj trend nastavlja se i u novom milenijumu, s obzirom na to da se tradicija izrade kvalitetnog ručnog i ručnog električnog alata održala.

Ekskluzivni uvoznik i distrubuter ISKRA™ brenda je firma „Elementa“ iz Subotice, u čijem maloprodajnom objektu (Laze Mamužića 20a) ili webshop-u se može pronaći celokupan „Iskrin“ asortiman, od kojeg je jedan deo do 20. maja na akcijskom popustu.

"Iskra" proizvodi ponovo osvajaju tržište Srbije

Posetite i zvaničnu Facebook stranicu "Iskra Srbija".

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 21386
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.