Komentara: 11
Pregleda: 21615
Foto

Hotel "Forum" u renoviranom izdanju pruža vrhunsku uslugu

23.02.2019. u 16:35h
Sponzorisani sadržaj
Nekadašnji hotel "Gloria" nakon renoviranja dobio je novi šmek. Enterijer i smeštajni kapaciteti su modernizovani, sve u cilju pružanja usluge najvišeg kvaliteta. Novi vizuelni identitet doneo je i novo ime hotela, koji se danas zove "Forum".
Hotel "Forum" u renoviranom izdanju pruža vrhunsku uslugu

Hotel "Forum" pruža vrhunski kvalitet usluge i komfora, modernog je izgleda, smešten u samom centru grada, na glavnoj šetačkoj ulici, okružen najlepšim subotičkim građevinama, restoranima, kafićima, bioskopom, galerijama, kockarnicom, menjačnicom, prodavnicama i medicinskom ambulantom.

Nakon rekonstrukcije nekadašnjeg hotela "Gloria" usled požara hotel počinje sa radom sa potpuno novom opremom, enterijerom i nameštajem koji pruža vrhunsku udobnost. Smeštajni kapacitet hotela čine: studiji, studiji sa balkonom i apartmani sa balkonom - ukupno 24 studija i 6 apartmana.

Svi studiji i apartmani opremljeni su mini kuhinjom i barom. Većina smeštajnih jedinica ima svoje balkone, sa pogledom na Franjevački samostan i vrt ovog velelepnog zdanja. Jedinice bez balkona imaju privilegiju pogleda na Gradsku kuću.

Hotel "Forum" u renoviranom izdanju pruža vrhunsku uslugu

Lokacija u najlepšem delu centra grada, bez organizacija svečanosti koje remete mir gostima, čine ovaj hotel idealnim za sve one koji zbog posla ili odmora dolaze u Suboticu.

Hotel se nalazi na adresi Trg cara Jovana Nenada 11, kontakt telefoni su 024/227-100 i 069/555-00-60, više o ponudi pogledajte na zvaničnom sajtu hotela, a u nastavku možete pogledati fotografije renoviranog hotela.

Sponzorisani sadržaj
Renovinari hotel "Forum" Renovinari hotel "Forum" Renovinari hotel "Forum" Renovinari hotel "Forum" Renovinari hotel "Forum" Renovinari hotel "Forum" Renovinari hotel "Forum" Renovinari hotel "Forum"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 21615
Povezane teme

hotelski smeštaj

smeštaj subotica

hotel forum

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.