Komentara: 2
Pregleda: 6351

"Gorivo koje misli" na Euro Petrol pumpama

17.09.2018. u 02:36h
Sponzorisani sadržaj
"Gorivo koje misli" na Euro Petrol pumpama

Na četrnaest Euro Petrol benzinskih stanica u Srbiji od danas možete tankovati "Gorivo koje misli". "Lion ekspert dizel" i "Lion expert BMB", kao i svaki ekspert, u isto vreme vode računa o brojnim  aspektima goriva, tako da utiču na: bolje čišćenje i zaštitu motora, zatim povećanje snage motora i njegov stabilan rad, optimalnu potrošnju goriva, ali i manju emisiju izduvnih gasova.

"Lion ekspert" gorivo, aditivirano nemačkim multifunkcionalnim aditivima, stalnom i kontinuiranom vožnjom pomaže u uklanjanju prljavštine sa motora, te na taj način smanjuje rizik povećanih troškova za održavanje vozila.

Karakteristike i kvalitet goriva "Lion ekspert BMB" u potpunosti odgovaraju zahtevima srpskog standarda SRPS EN 228,  identičnog sa evropskim standardom EN 228.

"Lion ekspert" goriva se prodaju na pumpama u Subotici (Segedinski put, Beogradski put, Auto Put E75), u Novom Sadu i Beogradu. "Lion ekspert BMB" možete tankovati u Bačkoj Topoli i Požarevcu, dok je "Lion ekspert dizel" u ponudi na pumpama u Baljevcu i Kanjiži.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 6351
Povezane teme

euro petrol subotica

gorivo

benzinska stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.