• Pregleda: 6105

"Gomex" otvara novi objekat na Radijalcu

Trgovinski lanac "Gomex" otvoriće u petak, 12. jula, još jedan maloprodajni objekat u Subotici, u naselju Radijalac na adresi Šumska 13, a prvim kupcima vrata će otvoriti u 9 časova.
"Gomex" otvara novi objekat na Radijalcu

Uz veliki broj akcijskih artikala koji će pratiti otvaranje, brojne popuste, promocije i poklone za prve kupce, potrošači će imati mogućnost da na naprave i karticu lojalnosti kompanije "Gomex" "Kasicu brojalicu".

Novi objekat kompanije, koji će poslovati pod nazivom "Radijalac", prostire se na oko 350 metara kvadratnih prodajnog prostora i u njemu je zaposleno šesnaest radnika.

Radno vreme "Radijalca" biće svakog dana i nedeljom od 7 do 20 časova i 45 minuta. Ovaj objekat je šesti po redu u Subotici, a 175. u maloprodajnom lancu kompanije "Gomex".

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

11
Mač u kamenu Odgovori
Ovako je i trebalo nesto na Radijalcu
Radijalac Odgovori
Konačno i mi sa Radijalca imamo maloprodajni objekat koji radi i nedeljom do 20:45! Nadajmo se da će ponuda biti mnogo raznovrsnija i kvalitetnija, a zaposleni daleko ljubazniji i uslužniji u odnosu na maloprodajni objekat velikog trgovinskog lanca u Miloša Obilića....
su su
Moli Vas da se prvi prijavite na konkurs i da veselo radite svaku nedelju do 21 h. Stvarno mi nije jasno zašto inače postoje prodavnice koje bez veze rade cele nedelje do 22 sata a nama je baš preko potrebno nešto nedeljom u 19 sati.
NN
Ako su mušterije kao ti... Ne čudi me što nisu raspoloženi
Pluto
Jeste da vidimo tebe da radiš nedeljom kako bi bio ljubazan.
mz pescara Odgovori
neka ti da bog da celog zivota radis nedeljom popodne
u prolazu Odgovori
Zao mi je zaista radnika u trgovini u globalu a pogotovo onih koji rade nedeljom pa jos i do uvece. Pozdravljam otvaranje na radijalcu,Trgopromet nam na nos izasao. Cekamo i Maxi.
Mač u kamenu Odgovori
Kupujem u Gomexu Tokiju. Prijatna kupovina uvek. Samo napred.
Lozika Odgovori
Na Radijalcu u Trgoprometu se spojila dva dućana- mislim na radnike. A u radnji uvek gužva, skoro uvek jedna kasa radi, muka mi da odem, čeka se po desetak minuta. Nisu krivi radnici, nego liša organizacija, i zato jedva čekam Maksi
MM Odgovori
Kad god sam bila u Gomexu, čekala sam minimum 20 minuta na kasi, a nije gužva. Bolje da prvo srede stanje u dosadašnjim prodavnicama pa da tek onda otvaraju nove. Na tokiju je radio jedan matori na kasi kom treba 5 minuta da ukuca 3 artikla i još 5 da izračuna koliko da vrati kusur.
Andrea
Nema ko da radi. Idi ti i pokaži kako se radi. Pa onda neće biti gužve. Svakako je konkurs stalno otvoren. Možeš i u trgopromet i u maxi i u metro i u rodu i u univerexport i u privatne radnje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.