Komentara: 2
Pregleda: 9879
Foto

"GoGo fashion kids" - za siguran dečji korak

13.05.2018. u 17:15h
Sponzorisani sadržaj
U samom centru Subotice počela je sa radom prodavnica "GoGo fashion kids", koja nudi veliki asortiman kvalitetne obuće za mališane od jedne do šest godina.
"GoGo fashion kids" - za siguran dečji korak

Na jednom mestu roditelji mogu da pronađu anatomske, udobne i moderne cipelice, sandalice, patikice turskih proizvođača po pristupačnim cenama. Za male princeze tu su i baletankice i elegantnije cipelice, dok mali šmekeri mogu da izaberu neke od patika sa svetlećim đonom.

- Trenutno imamo više od 70 različitih modela čiji je kvalitet zagarantovan i svaki par ima garanciju. Modeli prate aktuelne dečje trendove i dostupni su u veličinama od 20 do 30 - ističe vlasnik prodavnice Robert Irge. – Vremenom ćemo povećavati asortiman i doći do 130 modela, a sve cene će biti od 1.600 do 1.800 dinara.

"GoGo fashion kids" - za siguran dečji korak

Prodavnica „GoGO fashion kids“ nalazi se na adresi Korzo 10 (pasaž kod hotela "Patria") i otvorena je svakim radnim danom od 9 do 20 časova, a subotom od 9 do 16 časova. Takođe, dostupna je i internet prodaja putem istoimene stranice na Fejsbuku.

Sponzorisani sadržaj
Nova prodavnica dečije obuće "GoGo Fashion Kids" Nova prodavnica dečije obuće "GoGo Fashion Kids" Nova prodavnica dečije obuće "GoGo Fashion Kids" Nova prodavnica dečije obuće "GoGo Fashion Kids" Nova prodavnica dečije obuće "GoGo Fashion Kids" Nova prodavnica dečije obuće "GoGo Fashion Kids" Nova prodavnica dečije obuće "GoGo Fashion Kids" Nova prodavnica dečije obuće "GoGo Fashion Kids"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 9879
Povezane teme

dečija obuća

obuća za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.