Komentara: 11
Pregleda: 8185

Godinu dana "Mašinerije dobrog ukusa"

28.05.2018. u 02:04h
Sponzorisani sadržaj
Uz zvuke fanka, ukusnu hranu i točeno zanatsko pivo, burger bar "Fabrika" obeležila je u subotu prvih godinu dana uspešnog rada, zajedno sa prijateljima, vernim gostima i sugrađanima.
Godinu dana "Mašinerije dobrog ukusa"

Dnevnom žurkom u lokalu i bašti, burger bar "Fabrika" proslavila je svoj prvi rođendan. Krenuvši skomno, kao mali porodičan biznis, porodica Drljača je kroz godinu dana upoznala, naučila i usavršila posao, koji je rastao zajedno sa njihovim gostima.

- Veoma smo zadovoljni prvom godinom i načinom na koji su nas sugrađani prihvatili. Iako su u početku imali predrasude prema našim sosevima, kada su ih probali, bili su oduševljeni i ponovo su se vraćali, što je za nas najveća pohvala. Uvek smo slušali njihove želje i u skladu sa tim stvarali i prilagođavali ponudu, što je uticalo na podizanje kvaliteta. Jednom prilikom smo organizovali i akciju da naprave subotički sos, koji će biti po njihovom ukusu. Imamo zaista odličan odnos sa gostima, zbog kojih smo uveli kućnu dostavu i produžili radno vreme na nedelju, jer su to bili njihovi zahtevi - podelila je svoje utiske sa nama Snežana Drljača.

Godinu dana "Mašinerije dobrog ukusa"

Od kada se otvorila, kroz "Fabriku" je prošlo mnogo mlađih i starijih sugrađana, porodica sa decom, domaćih i stranih gostiju, poznatih ličnosti, ali je jedan upečatljiv događaj obeležio godinu za njima.

- Jednom prilikom nam je došao čovek koji obožava burgere i pojeo skoro kilogram mesa. Naručio je četiri ili pet burgera, sa svim našim dodacima, sosevima, slaninom, povrćem i kajzericama i on je zaista uspeo sve to da pojede u jednom obroku - kroz smeh će Snežana.

U burger baru, porodica Drljača priprema izbalansiran obrok, sa 100 odsto goveđim mesom, domaćim sosevima i kajzericama, kao i neizostavnim svežim povrćem. Iako u zvaničnoj ponudi nemaju obroke za vegetarijance, čak i za njih mogu da pripremaju ukusne tortilje, kao i za one koji u ishrani ne koriste gluten. Kako bi i dalje napredovali, pažljivo su osluškivali predloge gostiju, zahvaljujući kojima će uvesti nekoliko novina koje će obogatiti ponudu ovog jedinstvenog street food restorana.

Godinu dana "Mašinerije dobrog ukusa"

Godinu dana "Mašinerije dobrog ukusa"

- U narednom periodu u ponudu ćemo uključiti pileći burger, kao i letnje, nešto laganije burgere sa mocarelom i bosiljkom. Drago nam je što kada dođu kod nas, gosti se osećaju prijatno i imaju slobodu da nam kažu ako nešto nije u redu, što je veoma značajno. Nije moguće svima potrefiti ukus, ali se trudimo da svima izađemo u susret, otvoreni smo za sve opcije koje gost predloži, što i jeste svrha ugostiteljstva - zaključuje Snežana.

Godinu dana "Mašinerije dobrog ukusa"

Burger bar "Fabrika" se nalazi na početku ulice Matije Korvina, a radno vreme bara je od ponedeljka do subote od 9 do 23 časa, dok je nedeljom od 13 do 23 časa.

Za kućnu dostavu možete pozvati na broj 064/95-93-674.

Sponzorisani sadržaj
Street Food u centru Subotice Street Food u centru Subotice Street Food u centru Subotice Street Food u centru Subotice Street Food u centru Subotice Street Food u centru Subotice Street Food u centru Subotice Street Food u centru Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 8185
Povezane teme

Burger bar

Burger bar Fabrika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.