Komentara: 1
Pregleda: 5847

Gala doček Nove godine u Hotelu "Galleria"

03.12.2018. u 16:12h
Sponzorisani sadržaj
Dočekajte Novu 2019. godinu na nezaboravnoj proslavi u Balskoj dvorani Hotela "Galleria", s bogatom ponudom hrane i piće, uz nastup fantastičnog "Bugi Benda".
Gala doček Nove godine u Hotelu "Galleria"

Kao i svake godine, Hotel "Galleria" i ovog 31. decembra organizuje jedan od najboljih dočeka Nove godine u raskošnoj Balskoj dvorani, gde će gosti moći da uživaju u bogatom švedskom stolu nacionalne i internacionalne kuhinje, kao i neograničenoj konzumaciji domaćeg pića.

Kroz "najluđu" noć u godini, ovoga puta vodiće ih fantastičan "Bugi Bend" iz Novog Sada, sa zanimljivim repertoarom pesama koji će pokriti ceo spektar različitih muzičkih ukusa, od starogradskih, preko zabavnih, do rok i drugih žanrova.

- Već sada vlada veliko interesovanje i trenutno imamo oko 150 prijavljenih gostiju. Ono što je još važnije, jeste da smo od tih gostiju uspeli da prepoznamo oko 60 koje naš Hotel tretira kao prijatelje kuće, jer treću ili četvrtu godinu zaredom dočekuju Novu godinu sa nama. Ono što naši stalni gosti ističu jesu ljubazno osoblje, ugođaj prijatnosti i domaće atmosfere, koja je za njih neprocenljiva. Tako će biti i ove godine, uz široku ponudu hrane i pića, kao i tradicionalni šampanjac posle ponoći - najavljuju iz menadžmenta Hotela "Galleria".

Gala doček Nove godine u Hotelu "Galleria"

Proslava će započeti u 20 časova, a trajaće dokle god gosti budu raspoloženi. Cena Novogodišnjeg paketa, u koji je uključena proslava u Balskoj dvorani, neograničena konzumacija hrane i domaćeg pića, iznosi 60 evra po osobi, a za one koji dolaze iz drugih mesta, Hotel "Galleria" nudi mogućnost noćenja u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi, uz doručak, besplatan parking u garaži i kasni izlazak do 14 časova, po ceni već od 100 evra.

Za više informacija i rezervacije možete pozvati na broj telefona 024/647-100.

Ostale ponude organizovanog dočeka Nove 2019. godine, možete pogledati i u posebnom odeljku na našem sajtu.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5847
Povezane teme

hotel galleria

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.