Komentara: 0
Pregleda: 6885
Foto

Firma "Fibac" predstavila "Nexe" crepove

29.11.2019. u 14:14h
Sponzorisani sadržaj
Stovarište grubog građevinskog materijala "Fibac" d.o.o. iz Subotice, u saradnji sa "Nexe" grupom, održalo je prezentaciju novih "Nexe" crepova za krovove i drugih, srodnih proizvoda.
Firma "Fibac" predstavila "Nexe" crepove

Odgovarajući zahtevima tržišta i savremenim tendencijama u građevini, subotička firma "Fibac" d.o.o. uvrstila je u svoju ponudu "Nexe" crepove za krovove, koji po kvalitetu odgovaraju novim, modernim crepovima.

To su glineni crepovi koji se peku na visokim temperaturama. Dakle, u pitanju je crep premium kvaliteta, a u sklopu ponude za naše tržište, imamo i nešto povoljnije crepove u raznim bojama. Odlikuje ih to što ne pucaju lako, po njima može da se gazi, te samim time pružaju veću zaštitu vašem krovu - kažu iz "Fibac"-a.

Firma "Fibac" predstavila "Nexe" crepove

Pored trgovine građevinskim materijalom, "Fibac" d.o.o. nudi i uslugu "od temelja do krova", pa se tako u njihovoj ponudi može pronaći armatura, hirdo i termo izolacija, razne folije, jelova rezana građa, demit mrežice, cement, kreč, blokovi, a takođe su i generalni distributeri "Knauf Insulation" (kamena vuna) i "Zorka opeke". Osim toga, bave se i zemljanim radovima, poput planiranja, rušenja, kopanja, kao i iskopima raznih vrsta temelja.

Firma "Fibac" predstavila "Nexe" crepove

Stovariše grubog građevinskog materijala "Fibac" d.o.o. nalazi na adresi Majšanski put 248, a za više informacija možete pozvati na broj telefona 024/550-768.

Sponzorisani sadržaj
Promocija Nexe crepa kompanije Fibac Promocija Nexe crepa kompanije Fibac Promocija Nexe crepa kompanije Fibac Promocija Nexe crepa kompanije Fibac Promocija Nexe crepa kompanije Fibac Promocija Nexe crepa kompanije Fibac Promocija Nexe crepa kompanije Fibac Promocija Nexe crepa kompanije Fibac
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 6885
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.