Komentara: 0
Pregleda: 3185

Execom Nord otvara nove mogućnosti za studente Ekonomskog fakulteta

11.01.2018. u 14:28h
Sponzorisani sadržaj
Predstavnici softverske kompanije Execom Nord održaće predavanje na Ekonomskom fakultetu u Subotici u četvrtak, 18. januara.
Execom Nord otvara nove mogućnosti za studente Ekonomskog fakulteta

Na ovaj način studenti će imati priliku da se upoznaju sa poslovanjem Execom Nord-a i Execom grupe, da saznaju nešto više o programskim jezicima i međunarodnim projektima na kojima ova kompanija radi, ali i da iz prve ruke dobiju informacije o mogućnostima za praksu, stipendije i usavršavanje u Execom Nord-u.

Prisutnim studentima obratiće se izvršni direktor kompanije Bojan Đurić, kao i softver developer Mladen Milanković.

Predavanja su otvorena za sve zainteresovane studente Ekonomskog fakulteta, i biće održana u laboratoriji br. 5, sa početkom u 13 časova.

Execom Nord osnovan je 2016. godine, kao ogranak novosadske softverske kuće Execom, i trenutno zapošljava 10 IT inženjera, sa tendencijom rasta. Uz jake veze sa lokalnim obrazovnim ustanovama, kompanija pretenduje da, uz kontrolisan rast, postane lider na ovom delu tržišta.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3185
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

execom

execom nord

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.