Komentara: 0
Pregleda: 3438

Edukativni centar "Consigliere" unapređuje poslovanje

16.02.2019. u 11:00h
Sponzorisani sadržaj
U ovoj godini, Edukativni centar "Consigliere" odlučio je da unapredi poslovanje uvođenjem brojih novina, koje će obradovati njihove polaznike kurseva iz veb programiranja i grafičkog dizajna.
Edukativni centar "Consigliere" unapređuje poslovanje

Nakon nekoliko uspešnih sastanaka, Edukativni centar "Consigliere" sklopio je saradnju sa subotičkom IT kompanijom "ConcordSoft", čija primarna delatnost je usmerena na veb razvoj, a potom i na veb i grafički dizajn. Ova saradnja omogućiće polaznicima koji završe kurs iz veb progamiranja da, nakon sprovedenog testiranja, ostanu u firmi na plaćenoj praksi, a ukoliko se dobro pokažu tj. nastave da se usavršavaju, i mogućnost za primanje u stalni radni odnos. 

- Za ovih godinu dana, uspeli smo da se izdvojimo po tome što od polaznika ne zahtevamo da imaju određeno predznanje. Kod nas dolaze ljudi koji imaju osnove informatičke pismenosti i koji računare koriste za potrebe slušanja muzike, gledanja filmova ili igranja igrica. Naši predavači ih uče od nule, a kao rezultat toga imamo sjajne polaznike u rasponu od 16 do 40 godina koji se fantastično snalaze u programiranju. To je prepoznala i kompanija "ConcordSoft", kojoj odgovara naš program rada, te smo uspeli da odemo korak dalje i na obostrano zadovoljstvo uspostavimo saradnju, kako bi polaznicima  koji završe kurs, pružili mogućnost da se u tome odmah oprobaju u praksi  - objašnjava Saša Božić iz Edukativnog centra "Consigliere".

Edukativni centar "Consigliere" unapređuje poslovanje

Polaznici edukativnog centra u poseti IT kompaniji "Concordsoft"

Novina je i to što će Edukativni centar u narednom periodu pokrenuti kurs iz veb programiranja na mađarskom jeziku, kako bi polaznicima kojima je jezik bio jedina barijera u učenju, omogućili da sva predavanja slušaju na maternjem jeziku.

Na tome radimo već nekoliko meseci i uspeli smo da pronađemo adekvatne predavače, da ih uputimo u plan i program rada, kako bi na što bolji način mogli da prenesu svoje znanje, iskustvo i veštine polaznicima - dodaje Božić.

Veliko interesovanje vlada i za kurs iz grafičkog dizajna, posebno među stanovnicima drugih gradova, zbog čega će Edukativni centar uvesti i mogućnost slušanja predavanja i učenja putem Skajpa.

Želja nam je da pružimo mogućnost ljudima da ostanu kod kuće, da nauče nešto novo i uđu u jedan fantastičan svet sigurnog posla i dobre zarade. Sa znanjem programera ili poznavanjem grafičkog dizajna, potreban je samo dobar internet, ostanite kući i zarađujte - poručuje naš sagovornik.

Edukativni centar "Consigliere" unapređuje poslovanje

Edukativni centar "Consigliere" nalazi se na adresi Park Rajhla Ferenca br. 1, kod zgrade nekadašnjeg Vojnog odseka, a više informacija o radu, predavačima i kursevima koje ova IT škola nudi možete pronaći na njihovom sajtu - www.itskola.net.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3438
Povezane teme

programiranje

grafički dizajn

edukativni centar consigliere

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.