Komentara: 0
Pregleda: 8343

Dva para iz Subotice bolnica "Genesis" nagradila prenatalnim NACE testiranjem

30.06.2019. u 15:00h
Sponzorisani sadržaj
Dva para iz Subotice bolnica "Genesis" nagradila prenatalnim NACE testiranjem

Iz samo jedne analize krvi, bezbolno i bezbedno, kako za mamu tako i za bebu, za svega nekoliko dana prenatalni test "NACE" doneo je najbitnije i najlepše vesti za tri para koja je Specijalna ginekološka bolnica "Genesis" iz Novog Sada nagradila prenatalnim testiranjem. Svi čekaju zdrave dečake. Među odabranima su i dva para iz Subotice.

Na osnovu priča koje su o sebi poslali Subotičani su dobili priliku da upoznaju sve prednosti najpouzdanijeg prenatalnog "NACE" testa, kojem je samo u bolnici "Genesis" do sada poverenje ukazalo skoro hiljadu budućih mama.

Viktor je upoznao Andreu pre dvanaest godina na koncertu na kojem je svirao sa svojim kvartetom. 

Dva para iz Subotice bolnica "Genesis" nagradila prenatalnim NACE testiranjem

- Hvala vam što ste nam omogućili da uradimo NACE test i da na tako jednostavan način već u ranoj trudnoći saznamo da čekamo zdravog dečkića - rekao je zadovoljni par Silađi nakon što su saznali rezultate.

Viktor danas radi u Muzičkoj školi u Subotici kao profesor violončela, a Andrea je krojačica koja je uspela da se izbori sa karcinomom i da kroz proces vantelesne oplodnje dođu do bebe. Verovali su da će biti devojčica, ali više od toga bitno im je da je beba zdrava, a NACE test je to i potvrdio.

USPEŠNA VANTELESNA OPLODNJA IZ PRVE!

Iz Subotice su i Kujundžići koji su takođe zajedno već 12 godina. Posle dugogodišnjih nastojanja da dođu do potomstva obratili su se Genesis timu i uspeli iz prvog pokušaja. Kažu da su sada već navikli da im iz Genesisa  stižu samo lepe vesti.

- Prenatalni NACE test nam je na tako jednostavan način pružio to što nam je sada najbitnije da čujemo- čekamo zdravu bebu! Pouzdan je, bez bola i bez rizika po mamu i plod. Samo jedno vađenje krvi, nekoliko dana i sada uživam u trudnoći, bezbrižno do kraja, a znamo i da je dečak - kaže Paula Kujundžić.

Dva para iz Subotice bolnica "Genesis" nagradila prenatalnim NACE testiranjem

NACE test se obavlja jednostavnim vađenjem krvi u Specijalnoj bolnici "Genesis" i to već od desete nedelje trudnoće. Testiranje zakazujete pozivom na broj telefona 021/549-444, a na rezultate čekate svega nekoliko dana.

Detaljnije o tome šta sve NACE test otkriva i kome se posebno preporučuje, pročitajte ovde.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 8343
Povezane teme

ginekološka bolnica genesis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.