Komentara: 7
Pregleda: 11977

"Crni petak" ponovo u "Dudi Co" - cene i do 70 odsto niže

17.11.2018. u 15:40h
Sponzorisani sadržaj
Ako "Crni petak" igde izgleda kao u američkim filmovima, onda je to u "Dudi Co" prodavnicama tehnike. Ovog 23. novembra za vas su pripremili raznovrsnu ponudu i velike popuste, koji će se kretati i do 70 odsto od redovne cene.
"Crni petak" ponovo u "Dudi Co" - cene i do 70 odsto niže

Ogromni redovi za kasom, manjak mesta za parking i gužva, na prvi pogled bi obeshrabrili svakog kupca, ali poverenje koje je kompanija "Dudi Co" stekla među kupcima kao rezultat pouzdanosti, pravih sniženja bez prethodnog podizanja cena, bez skrivenih troškova i uz fer odnos prema kupcima, svake godine ovaj dan kupovine i haosa pretvara u pravi praznik.

- Uzbuđeni smo i spremni da i ove godine pružimo maksimum kako bismo zadovoljili naše kupce. Uložili smo mnogo truda da ponuda bude zaista dobra, a cene stvarno najniže. "Crni petak" je za nas praznik kojem se radujemo, ali to godinama uspevamo samo zato što uvek činimo sve da naš kupac bude zadovoljan. Mi jesmo trgovinska firma i naš posao je da prodajemo, ali da bismo to mogli uspešno i dugoročno da radimo, mi moramo da imamo prvenstveno fer odnos prema kupcu, koji jedino ukoliko je zadovoljan, želi ponovo da dođe kod nas. Uspeh ove akcije, koja raste iz godine u godinu i broj ljudi koji kupuju kod nas je pokazatelj koliko odgovorno se prema tim kupcima odnosimo i koliko smo posvećeni tome da zaista ponudimo najbolju moguću cenu i uslugu za proizvode - objasnili su iz kompanije "Dudi Co".

"Crni petak" ponovo u "Dudi Co" - cene i do 70 odsto niže

Ovog "Crnog petka" sve je podređeno cenama i one, kako poručuju iz komanije" igraju glavnu ulogu. Tako će se 23. novembra u ponudi naći više desetina brendova na sniženju, odnosno nekoliko stotina proizvoda, a popusti će se kretati i do 70 odsto od redovne cene.

- Odmah napominjemo da to ne znači da će svi proizvodi biti sniženi 70 odsto, ali da će svakako biti i takvih proizvoda, te da ćete sigurno moći da nađete značajna sniženja u skoro svim grupama proizvoda. Na primer, "Beko" sudomašinu moći ćete da kupite sa 37 odsto sniženja po ceni koja je sa 34.990 spuštena na 21.990 dinara. Televizor "Stella" od 32 inča, koji je inače bio na akcijskoj ceni 14.990 dinara, u petak ćete moći da kupite sa još 7 odsto sniženja po ceni od 13.990 dinara. "Gorenje" štapni usisivač sa posudom, čija je redovna cena 23.990 dinara, u petak će iznositi svega 10.990 dinara. "Acer" laptop sa 33.990 dinara biće spušten na 28.990 dinara. "Maxell" noćno svetlo sa senzorom ćete umesto za 2.199 dinara, u petak moći da kupite po svega 659 dinara. Ovo su samo neki primeri od nekoliko stotina proizvoda sa sniženim cenama, tako da smo sigurni da ćemo i ove godine nastaviti svoju tradiciju i ispuniti ocekivanja naših kupaca - kažu u "Dudi Co".

"Crni petak" ponovo u "Dudi Co" - cene i do 70 odsto niže

Sledeći petak je definitivno najbolji dan za kupovinu u godini. Naoružajte se strpljenjem, napravite plan i kupujte pametno i sa zadovoljstvom.

Sponzorisani sadržaj
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 11977
Povezane teme

dudi co

popusti

crni petak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.