Komentara: 0
Pregleda: 5986
Foto

"Buzz Tour" obišao Suboticu

29.09.2018. u 15:00h
Sponzorisani sadržaj
Jučerašnji dan na Gradskom trgu obeležio je "Buzz Tour" karavan, odnosno "sneaker" žurka tokom koje su sugrađani bili u prilici da učestvuju u zabavnoj igri pogađanja i osvoje vrednu nagradu, ali i da se upoznaju sa "sneaker" kulturom i nauče kako da pravilno održavaju i očiste svoje patike.
"Buzz Tour" obišao Suboticu

Da su patike i definitivno postale nove cipele potvrdili su naši sugrađani, naročito oni najmlađi, koji su se tokom jučerašnjeg dana zatekli na Gradskom trgu i odlučili da provere šta je to "Buzz Tour" pripremio za njih. Kroz igru "Guess my kicks", zainteresovani su mogli da provere svoje znanje o patikama, među kojima je bio i Ognjen Novković, kojem se igra veoma dopala.

- U svakoj od tri kutije, nalazio se po jedan model patika i naš zadatak bio je da u svaku kutiju stavimo ruku i na osnovu dodira prepoznamo o kom modelu je reč. Posle toga je trebalo da zaokružimo tačne odgovore na kartici, ubacimo je u kutiju i nadamo se da smo na sve tačno odgovorili i da će nas izvući - objasnio nam je Ognjen.

A sve tačne odgovore imao je Zoran Ivančević, čija kartica je na kraju dana bila izvučena iz kutije. Srećnom dobitniku su članovi "Buzz" ekipe uručili vaučer od 15.000 dinara za kupovinu u "Buzz" prodavnici.

"Buzz Tour" obišao Suboticu

"Buzz Tour" obišao Suboticu

Zanimljivo je da su posetioci, u takozvanom Clean corner-u, mogli da se upoznaju sa ekipom iz "Street Life" zajednice, koju čine profesionalci u održavanju i čišćenju patika. Oni su na delu pokazali kako se najbolje i najbrže čiste patike, a ujedno delili mnogo korisnih saveta.

- Patike čistimo pomoću aktivne pene, dakle, reč je o suvom čišćenju koje je adekvatno za sve materijale, a potom prelazimo vodootpornim sprejom, koji predstavlja zaštitni sloj. To je jednostavan proces čišćenja, a za one koji su kolekcionari, čišćenje se radi istim sredstvima uz "protect" seriju, odnosno tečnost koja se razblažuje u vodi i tri četkiće različite tvrdoće, kojima se čiste različiti delovi patika - rekao je član ekipe Petar Nikolić.

"Buzz Tour" obišao Suboticu

"Buzz Tour" je karavan koji se, sada već tradicionalno, organizuje u svim gradovima u kojima je otvorena "Buzz" prodavnica, a prema rečima organizatora, osnovna ideja ovog celodnevnog događaja jeste da se, kroz priču o čuvenim modelima i edukaciju o održavanju i čišćenju patika, širi "sneaker" kultura u Srbiji.

- Ovaj događaj smo organizovali s ciljem da Subotičane upoznamo sa Buzz-om, sneaker kulturom, ali i da ih na nov i zabavan način informišemo o kultnim modelima patika - rekli su organizatori "Buzz Tour-a". - Buzz je postao omiljeno mesto ljubitelja patika i svih pripadnika sneaker zajednice koji vole da budu drugačiji, još originalniji i da svoj stav i individualnost pokazuju kroz odevanje. Drago nam je da smo glavna destinacija za istinske ljubitelje patika u osam država u regionu, a naša misija je da promovišemo urbanu street style kulturu, zbog čega smo upravo organizovali ovaj događaj u Subotici.

"Buzz Tour" obišao Suboticu

Buzz prodavnica je u našem gradu otvorena krajem februara, a kako kažu, svake sezone se trude da predstave najpopularnije modele patika brendova Nike, Adidas, New Balance, Converse, New Era, Jordan, Puma, Reebok i drugih, kako bi u njihovoj ponudi svako mogao da pronađe nešto za sebe.

Sponzorisani sadržaj
BUZZ tura u Subotici BUZZ tura u Subotici BUZZ tura u Subotici BUZZ tura u Subotici BUZZ tura u Subotici BUZZ tura u Subotici BUZZ tura u Subotici BUZZ tura u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5986

Povezana vest

Povezane teme

gradski trg

buzz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.