Komentara: 3
Pregleda: 9341
Foto

Bogata ponuda "Majkinog salaša" za uskršnje praznike

29.03.2018. u 15:29h
Sponzorisani sadržaj
Povodom predstojećih uskršnjih praznika, Etno park "Majkin salaš" pripremio je bogatu i raznovrsnu ponudu za sve posetioce, kako bi praznične dane proveli uz porodicu i prijatelje, uživanjem u dobroj hrani i piću, te opuštanjem u prirodi.
Bogata ponuda "Majkinog salaša" za uskršnje praznike

Etno park "Majkin salaš" prostire se na imanju od 30 hektara, udaljenom oko 2,5 kilometra od obale jezera Palić. Sastoji od dva salaša, Majkinog i Cvetnog, a uz to poseduje ribnjak, malu ergelu, seosko dvorište, muzej na otvorenom i nepregledne voćnjake, te predstavlja idealno mesto za opuštanje u prirodi.

- Stari vojvođanski salaš je opet postao središte života i okupljanja ljudi uz čašicu dobre domaće rakije, izvorne tamburaške muzike i tradicionalnih jela. Kako je "Majkin salaš" restoran domaće kuhinje, gurmani mogu da uživaju u dobroj krompirači, telećem perkeltu sa domaćim testom i sirom, pevčijem paprikašu sa knedlama, salašarskom pasulju, ovčijem paprikašu sa kupusom, svinjskim papcima, pečenoj patki ili pak možda pravoj ribljoj čorbi, a za sladokusce smo obezbedili fanke, domaće štrudle, gomboce i kompote - kaže Goran Gabrić, vlasnik Etno parka.

Bogata ponuda "Majkinog salaša" za uskršnje praznike

To je samo deo bogate ponude "Majkinog salaša", dok je za prestojeće uskršnje praznike pripremljen specijalan program, tako da posetioci mogu da dožive Suboticu, Palić i salaše u jednom dahu.

Predviđen je obilazak Etno parka, dečijeg igrališta, a biće organizovano i pecanje na ribnjaku, gde će posetioci moći da gledaju ili da se pridruže, te okušaju svoju sreću. Takođe, organizovaćemo i obilazak uskršnje izložbe, koja će biti postavljena od sutra pa sve do 9. aprila. Za goste ćemo pripremati preko 40 tradicionalnih jela, a biće tu i neizostavni tamburaši, koji će upotpuniti ugođaj – poručuje Gabrić.

Bogata ponuda "Majkinog salaša" za uskršnje praznike

Centralni događaj predviđen je za naredni vikend, 7. i 8. aprila, kada će u prepodnevnim časovima biti organizovana uskršnja radionica za najmlađe, dok će se za tradicionalni vaskršnji ručak peći jagnje na žaru, tako da gosti mogu da gledaju i učestvuju u pripremi ručka.

Za više informacija i rezervacije možete posetiti njihov zvaničan sajt ili pozvati na brojeve telefona 024/753-672 (restoran) i 024/753-276 (smeštaj).

Izleti za Vaskrs Etno Park "Majkin salaš"

Petak, 30. mart

  • 12 - 15h: Besplatna degustacija 5 vrsta sokova proizvodnje "Majkin salaš";
  • 20h: Tamburaši i besplatna degustacija piva male srpske dreft pivare "Dogma".

Subota, 31. mart

  • 12 - 15h: Besplatna degustacija 5 vrsta vina vinarije "Majkin salaš";
  • 20h: Tamburaši.

Nedelja, 1. april

  • Tradicionalni nedeljni ručak, uz degustaciju soka i vina (cena ručka 950).

Petak, 6. april

  • 12 - 15h: Besplatna degustacija 5 vrsta sokova proizvodnje "Majkin salaš";
  • 20h: Tamburaši i besplatna degustacija piva male srpske dreft pivare "Dogma".

Subota, 7. april

  • 10 - 13h: Dečije vaskršnje radionice slikarska, slamarska i kožarska radionica;
  • 12 - 15h: Besplatna degustacija 5 vrsta vina vinarije "Majkin salaš";
  • 20h: Tamburaši.

Nedelja, 8. april

  • Vaskršnji ručak – pečeno jagnje na žaru (jagnje se peče ispod ambetuša na terasi, tako da gosti mogu da učestvuju i gledaju pečenje pre ručka);
  • Tradicionalni nedeljni uskršnji ručak, uz degustaciju vina i soka (cena ručka 950 din).
Sponzorisani sadržaj
Majkin salaš Majkin salaš Majkin salaš Majkin salaš Majkin salaš Majkin salaš Majkin salaš Majkin salaš
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 9341
Povezane teme

uskršnji praznici

Majkin salaš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.