• Pregleda: 3767

Bogata ponuda cveća na pijacama uoči praznika

U susret obeležavanju Međunarodnog dana žena, 8. marta, na Cvetnom trgu Mlečne pijace sugrađani mogu pronaći širok asortiman svežeg rezanog i saksijskog cveća, kao i raznovrsnih cvetnih aranžmana.
Bogata ponuda cveća na pijacama uoči praznika

Osim domaćih uzgajivača, dva dana pred praznik, njima su se pridružili i uzgajivači cveća iz drugih delova Vojvodine i Mađarske, koji već godinama uoči posećuju Mlečnu pijacu.

- Uobičajeno je da sugrađani dva dana pred 8. mart, počinju da dolaze na pijacu, traže i naručuju cveće za svoje supruge, ćerke, majke, bake, prijateljice i druge drage osobe. Danas su počeli da pristižu i svi oni prodavci cveća koji nisu iz Subotice, a koji su navikli i znaju da kod nas prodaja dobro ide, zbog čega godinama šalju jedan kontigent cveća na Mlečnu pijacu. Ponuda je ove godine zaista široka i sugrađani mogu da kupe ruže, orhideje, gerbere i drugo cveće, pojedinačno ili u obliku aranžmana, kao i veliki broj saksijskog cveća - rekla je Josipa Vojnić Tunić iz JKP "Subotičke pijace".

Osim na Mlečnoj pijaci, koja je najposećenija uoči praznika, iz JKP "Subotičkih pijaca" poručuju da se velika ponuda svežeg cveća može se pronaći i na ostalim pijacama koje su u njihovoj nadležnosti, odnosno na Zelencu, Kvantašu i Teslinoj pijaci.

SPONZORISANI SADRŽAJ

povezane teme

5
Ruza Odgovori
Veliki izbor cveca i cene nisu visoke,muski da znate
dsds
Srećan vam 8. mart Ružo
Ruza
DSDS Hvala lepo!
muškarac Odgovori
Narod nema šta da jede, a vama je do cveća...
tibi Odgovori
evo prilike za komunalnu policiju da hapsi nelegalne prodavce cveca kod trgoprometa na radijalcu.a ni slucajno da kaznjava bogate gospodje u bundama koje vode kerove na igralista,travnjake da vrse nuzdu (naravno bez skupljanja izmeta u kese),ili da kazni subotickog tajkuna koji dozvoljava da se u svom objektu narkomani skupljaju(bivsa zgrada zore)
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.